JoannaS, niestety jeszcze nie byłam, bo w moim mieście nie ma takiego basenu (jest tylko zwykły i to taki niezbyt ciekawy...), muszę jechac do Gdańska do Aqua Parku, mam nadzieję, że tam jest taki dla małych dzieci i wgl chyba poczekam, aż będzie troszkę cieplej, nie chce żeby mała mi się przeziębiła albo coś gorszego :) ale już nie mogę doczekac się kwietnia, aż będzie miejmy nadzieję ciepło..
Byłam na takim basenie z synkiem koleżanki, ma teraz roczek. Mały miał ubaw, podobnie jak inne dzieci, aż miło było popatrezc i pochlapać sie z takimi maluszkami . W Katowicach - Ochojcu przy jednym z klubów fitness otwarto niedawno basen i są tam specjalne zajęcia dla maluszków, polecam. Jakby co to namiar prześlę na PW, chociaż przez google tez łatwo znaleźć.
Ja ze swoją córeczką tak szybko nie chodziłam na basen, chyba teraz troche tego żałuję. Takie maluchy nie muszą oswajać się z wodą, jeszcze "pamiętają" jak to było w brzuszku, no i szybko uczą się pływać. Kuzyn chodził z córeczką na basen jak miała 9 miesięcy, zajęcia dla dzieci z rodzicami odbywały się w brodziku.