Gosia A, no, ja rozumiem że Wasz synuś to miał po kim dziedziczyć wzrost, a u mnie: ja 158 a mąż 174cm. No i kurde w szoku byliśmy skąd się nasz Groch taki wziął. Nie mam pojęcia o tej cukrzycy... Miałam w którymś tam miesiącu robioną krzywa cukrową i nie wyszło nic niepokojącego, ale jak mówisz ze moze skoczyć pod koniec... Teraz jeszczce nie miałąm robionego, siuśki oddam do analizy w piątek. Teraz mam 23 tydzień, a kiedy Wy robiłyście??
Co do imienia to normalnie wkurzyłabym się na maxa na brata za to że podkradł imię!!!

JA miałąm taką sytuacje z żoną kuzyna. ?Ja chciałąm mieć Konrada. Pochwaliłam się kuzynce która była wtedy w ciąży i okazało się że tak potem nazwała synka. Tak mnie to wkurzyło że już nie chciałam tego imienia, choc miałąm od czasów licealnych wybrane!! Także potem wybraliśmy Bartoszka i nie żałuję, ale na drugie ma właśnie Konrad.
beti ja też za Tobą tęskniłam!!!
No, będę ciągle pić wodę, choć przyznam ze czasem z braku czasu tak tylko chlipnę coś w ciągu dia!! Ale musze na to bardziej zwracac uwagę!! Dobrze że przypominasz mi!!
Powiem Ci że bardzo podoba mi się Filip, ja właśnie też troche się sugerowałam zeby imie brzmiało w innych językach i miało swój odpowiednik w jęz. ang bo teraz takie czasy ze nie wiadomo co bedzie, a Weronika to tak samo się pisze i fonetycznie też tak samo!
zirafka mnie nawet jeszcze spoko z nogami, nie puchną za bardzo, troszeczkę jak się nachodzę a skurczy to nie mam wcale bo od początku ciąży zażywam blumag, ma fajną dawkę, tylko jeden dziennie. A przy bartusiu miałam duże skurcze!!
tosia pojedziemy jednak na tą wieś!!
A raz się żyje, mam byc ciepło, bedę na bartuśka uważać żeby go nie owiewało i kurde, w sumie to co, sama z dzieckiem zostanę bo mąż ma pomóc temu koledze costam przy domu to i tak by jechał!!
Masz rację, zabadj Kubę nigdy nic nie wadomo co może być przyczyną gorączki, moze jakaś infekcja...??
a teraz sobie You can dance obejrzę, a co??!!! Do jutra!!