no to książkowourosła 2cm i przytyła 200g
Po pierwsze to stawiam za 3mc Nelluni
pięknie rośniezmierzyli ją i zważyli i ma 61cm i 6200g czyli przez tydzień urosła 2cm i przytyła 200g
ano padał przez większzość dnia heheheale w Pl pada śnieg
biorę się za nią dzisiaj.Pinko musisz koniecznie ją przeczytać i ułatwić sobie troszkę życie
szczęściara Mój Staś zasypia na noc ok. 19-20, budzi się na pierwsze nocne jedzenie ok 24-1 w nocy i potem drugie karmienie ok. 4, następne koło 6-7 i potem śpi dopóki ja nie wstanę, czyli do ok. 8, bo wtedy przychodzi Ula. Czasami Ula robi w nocy pobudki, budz się z płaczem, czasem chce siku i ja na wieczór tak ok. 21 już zasypiam na siedząco. Nawet mi się do kompa nie chce siadać.więc ja jestem w pełni wyspana,
hej!! dla wszystkich z okazji wczorajszych 2 miesięcy Wojtusia
ale rosną nam maluchy. Jakie ładne zdjęcia, super wyglądasz.mała waży 6690 i ma już 65cm
superowoMy po wizycie kontrolnej w tydzień Stefan przybrał 215g(6315g teraz waży) i ma 60cm w tydzień 2 cm urusł .Pani mnie pytała czy ja zamiast mleka mam serek w piersiach bo chłopiec tak ładnie rośnie .
to jest święta prawda, własne poczucie wartości, sprawia, że my jesteśmy szczęśliwe, a jak my jesteśmy szczęśiwe to i nasze bobasymamusia jest super to synuś też haha (skromnisia )
Stefan go pokochał przez te czarne oczy i czerwony nosek śmieje się do niego cały czas ,próbował do niego zagadać co widać na focie istny ubaw a fota robi furrorę w rodzinie hi hia my mamy takiego samego krecika jak Wasz
ja też się tym stresowałam, więc nie jesteś jedynapomyśleć ,że stresowałam sie czy pokocham drugie dziecko tak jak pierwsze Ale byłam głupia
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość