Część dziewczyny!
Ja od wczoraj walczę z piersiami- taki miałam nawał pokarmu, że aż dostałam gorączki- miałam wczoraj 38,3

Musiałam sobie odciągnąć cały pokarm, masowałam, robiłam okłady z cebuli- trochę pomogło. Ale co z tego jak w nocy znowu pokarm naszedł i piersi bolą niesamowicie i znowu obudziłam się z gorączką ponad 38...muszę co jakiś czas odciągać ten pokarm bo nie wyrobie

Teraz mam stan podgorączkowy!!
Przywieźcie mi swoje dzieciaczki- wykarmię wszystkie hehe
Murchinson, ja mam butelki dr Browna- od teściowej dostałam cały komplet- tam w Stanach jak tylko kolka to używają tych butelek. Mają one specjalny system, który powoduję,że maluszek nie łyka powietrza. Jeśli przyczyną kolek nie jest żadna alergia to powinny pomóc
Motylek22, czekamy na wieści po wizycie!
Mariola_Larose, zazdroszczę Ci tych truskawek cholipcia, chętnie bym sobie pojadła, ale nie mogę...

Pisz nam na bieżąco czy coś się dzieje u Ciebie!
Markotka miałam taki fajny krem z AA mama i ja na obrzęknięte nóżki do stosowania w ciąży i mi pomagała. Spróbuj sobie pomasować, pogłaskać nóżki- obejmij nogę obiema rękami i masuj od kostki w kierunku kolana. Nio i nóżki do góry kiedy tylko możesz!
Ja na obiad też mam udka z kurczaka
[ Dodano: 18-05-2011, 11:06 ]
U nas też pediatra przychodzi do domu na patronaż na pierwszą wizytę, Pani doktor była wczoraj- Maksio zdrowiutki, nic mu nie dolega, wszystko w porządku! Dałą skierowanie do ortopedy więc też muszę go zapisać