dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2011, 22:25

dzwoneczek82, co u ciebie?Jakies przeczucia?
zero...ani na @ ani na :ico_ciezarowka: czekam...ten cały cykl jest dziwny...bo nie wiem czy dobrze ze jako pierwszy dzień cyklu uznałam plamienie...przecież @ dwa-trzy dni poźniej sie rozkręciła... :ico_noniewiem: ale niedługo sie to wyjaśni :ico_oczko:

[ Dodano: 20-05-2011, 22:35 ]
myśklicie ze już mozna testowac hihi? :ico_wstydzioch: ale i tak zanim kupię test to dostanę już okres :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2011, 23:20

Dzwoneczku ja liczę 1 dzień cyklu od krwawienia, jak @ już rozkręciła się.Plamienia wliczam do starego cyklu, mi przynajmniej tak gin kazał.

iw_rybka i pewnie twój facet ma racje mi też to mój mówił wcześniej.
Ale jak tu nie planować, nie liczyć jak bardzo chcemy. Teraz chce inaczej postępować nic na siłę, chodź ja mi powiedział,że w ten weekend to on będzie zmęczony i nie mam na nic nastawiać się to też mnie szlak trawił, bo widzę go tylko w weekend, ale jak będzie z musu to też nie wyjdzie, więc muszę zdać się na jego.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

21 maja 2011, 12:39

witam sobotnio :ico_kawa:
zaraz idę się za obiad wziąć póki mała śpi :ico_sorki:
spacerek już był,ale pogoda taka sobie :ico_noniewiem:
"jak tak sobie bedziesz szczegolowo planowac,to nigdy w ciazy nie bedziesz"
i ma rację facet :ico_sorki:

NowaSejana już na nk pisałąm,że są śliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
.l zrobilam sobie tescik ciazowa ale to nie fasolka ... ale juz mi przechodza te zawroty ....
szkoda,że to nie fasolka,a byłaś u lekarza żeby sprawdzić skąd te zawroty głowy?

dzwoneczek82 ja tam z testowaniem bym poczekała do dnia spodziewanej @ :ico_oczko:

[ Dodano: 21-05-2011, 12:40 ]
Teraz chce inaczej postępować nic na siłę, chodź ja mi powiedział,że w ten weekend to on będzie zmęczony i nie mam na nic nastawiać się to też mnie szlak trawił, bo widzę go tylko w weekend, ale jak będzie z musu to też nie wyjdzie, więc muszę zdać się na jego.
na siłę nie ma co :ico_sorki: tzrymam za was kciuki :-)

atka_1987

21 maja 2011, 13:29

dzien dobry ... no w koncu cos naskrobalyscie :)
kurde ja wam powiem,ze z tym moim mezem to mozna zwariowac :ico_zly: Mowie mu wieczorkiem,ze jednak sie boje poczynac dzidzia jak biore antybiotyk i ma uwazac,a ten zrobil po swojemu i jeszcze mi mowi - "jak tak sobie bedziesz szczegolowo planowac,to nigdy w ciazy nie bedziesz" :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek:
nie ma co sia tak stresowac ... a w tym przypadku twoj maz ma racje.
a ja wpadlam powiedziec, ze trzymam za Was kciukasy...
oj trzymaj moze ktorejs pomoga - DZIEKUJEMY !!
i chcialam sie pochwalic moimi kwiatuszkami :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
jak one slodziutko wygoladaja- male krolewny :-)
hej dziewczyny ... nie bylo mnie kilka dni na necie ale juz wrocilam :D co nowego ?? u mnie juz lepiej ...l zrobilam sobie tescik ciazowa ale to nie fasolka ... ale juz mi przechodza te zawroty .... caluski i pozdrowionka :ico_buziaczki_big:
buuuuuu.... wiec czekamy na owocne starania :-D
zero...ani na @ ani na :ico_ciezarowka: czekam...ten cały cykl jest dziwny...bo nie wiem czy dobrze ze jako pierwszy dzień cyklu uznałam plamienie...przecież @ dwa-trzy dni poźniej sie rozkręciła... :ico_noniewiem: ale niedługo sie to wyjaśni :ico_oczko:
oj wlasnie z tym 1 dniem cyklu bywa roznie.no nic poczekamy te pare dni :P
myśklicie ze już mozna testowac hihi? :ico_wstydzioch: ale i tak zanim kupię test to dostanę już okres :ico_smiechbig:
ja bym poczekala do przyjscia planowanej zarazy

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2011, 14:38

a kiedy powinnas dostac @?? :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 maja 2011, 20:51

- sadzac po suwaczku to chyba za 6 dni :ico_oczko:

dzwoneczek - poczekaj,po co sie stresowac :ico_olaboga:

My dzis remontowalismy kuchnie,odswiezalismy sciany,zrobilam przemeblowanie i wywalilam stol :ico_wstydzioch: Kuchnie mam blisko najwiekszego pokoju,tzn dziennego,wiec posilki bedziemy jesc tam,a dzieki temu kuchnia jest wreszcie duza i przestronna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
W sumie jak byly u nas imprez,to i tak jadalismy w pokoju :-D

A,ze dzis wielki dzien "O" a maz szedl na nocke,to jeszcze szybko przed praca poczestowal mnie dawka plemniczkow :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2011, 10:53

- sadzac po suwaczku to chyba za 6 dni :ico_oczko:

ahhh nawet nie zwrocilam uwagi :-D :ico_puknij: sorki :ico_oczko:

[quote="dzwoneczek] - poczekaj,po co sie stresowac :ico_olaboga:

postaraj sie o tym nie myslec i uzbruj sie w cierpliwosc :ico_haha_01:

A,ze dzis wielki dzien "O" a maz szedl na nocke,to jeszcze szybko przed praca poczestowal mnie dawka plemniczkow :ico_oczko:
[/quote]

moze tym razem sie uda :064:

atka_1987

22 maja 2011, 20:15

witam :-)

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2011, 20:32

jenny sukienka sliczna :ico_sorki: :ico_brawa_01:

moja krolewna juz spi a ja mam chwile wolna :ico_sorki:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2011, 06:55

witam

u nas wczoraj był dzień strażaka...mały wreszcie sie przejechał wozem strażackim na sygnale ...spełniło sie jego marzenie :ico_brawa_01: Bo on bedzie strażakiem w przyszłości...nie liczac ze jeszcze policjantem, lekarzem, rolnikiem i piłkarzem hihihi :ico_oczko:

jenny1983 być moze masz rację z tym plamieniem...ale niedługo sie to wyjaśni :-D
My dzis remontowalismy kuchnie,odswiezalismy sciany,zrobilam przemeblowanie i wywalilam stol :ico_wstydzioch: Kuchnie mam blisko najwiekszego pokoju,tzn dziennego,wiec posilki bedziemy jesc tam,a dzieki temu kuchnia jest wreszcie duza i przestronna
wielki szacun :ico_brawa_01:
bardzo dobry mężuś :ico_haha_01: :582: :582: :582:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”