hej
u nas pogoda beznadziejna z 12st zimno jak nie wiem, do tego jeszcze ciągle pada i wieje

, już mogło by być ładnie

, bo jeszcze ani razu nie założyłam spodenek w tym roku
dziękuję dziewczyny za miłe słowa co do zdjęć
wrzucę filmik , jak pierwszy raz Nell się zaśmiała, normalnie udało nagrać mi się tą chwilę, bo tak pięknie gaworzyła , więc sobie myślę, hmm nagram ją , a ona się zaśmiała , aż nie mogłam uwierzyć , że udało mi się uchwycić ten moment
http://www.youtube.com/watch?v=lkmhfFG0s88
Pinko widzę, że i twój synuś też zaczyna się śmiać na głos
fajnie jest usłyszeć śmiech dziecka
aż taka radość pojawia się na buzi
Ja dzisiaj odebrałam zdjęcia uli z tej akcji z królikiem bugsem, ale muszę je zeskanować,
to w takim razie czekamy na zeskanowane zdjęcia
Blanka26, zaraz zdjęcia ci wyśle
u mnie to samo z tym AZS u Mikiego , też muszę sterydów używać, co się zagoją rany to nowe się robią, już sama nie wiem od czego, aż czasem sil braknie, tak bardzo bym chciała by miał taką piękna dziecięcą skórkę, a nie suche placki lub rany
ni i będę rzadziej zaglądać, bo teściowie kupili przyczepę na działkę i teraz tam będziemy spędzać dużo czasu. tam wypoczywam, jezioro...świeże powietrze, z dala od problemów...
pewnie, korzystaj ile możesz
@gniecha, super, że z mleczkiem już jest lepiej

taka pompką to idzie się namęczyć
wszystkie zdjęcia robisz w picassie??
a bawiłaś się kiedyś w corelu?? to mój ulubiony program
A no proszę bardzo
mmm pyszne ciasto

, a dziś cały dzień za mną ciasto chodziło
Dziewczyny, jak wygląda u was dzień??
bo u mnie Nell się rozregulowała trochę
nie chce mi spać w dzień i ona i ja się męczę
wstanie zje, pobawi się pośmieje i jęczy po 2h , więc ja ją chcę położyć spać to zaśnie na 10min i wstaje wyspana, potem to samo godzinę zabawy i znowu sen 10mi, i znowu to samo godzinę zabawy i sen 10min,potem jęczy i jęczy, ale spać nie chce, dopiero w nocy lepiej zasypia, ja wiem, że to przez zęby za pewne, bo się ślini, opuchnięte dziąsła ma, rączki pcha do buzi, a jak dam jej zimny gryzak to cisza