Dzien dobry brzuchatki
ja na chwilke zameldowac sie, ze zyje, pozniej napisze wiecej, bo teraz maly chce bajke na laptopie ogladac.
U nas chorobowo, maly chory ja chora i wsio do bani, bo ledwo zyje.
Buziaki
u nas tak samo. Tylko zanim Mały zamieszka z Zu to się zamienimy na sypielnie z nimi.u nas maleństwo na początek będzie w naszej sypialni a później z Julka w pokoju
Oj jaki był wczoraj szczęśliwy dzień, miłości, tulinkom, całuskom nie było końca
chciałabym takie uczucie mieć przez całe życie, póki mam malutkie dziecko, czasem leże a tu nagle takie łaskotanie od środka że śmieję sie na całego, potem jak będzie większa to jak zasadzi mi kopa raczej do smiechu mi nie będziesuper, że masz ostatnio lepsze samopoczucie Gratuluję ruchów Córci, świetne uczucie, nie?
gratkStawiamza tydzień 21
![]()
![]()
ja się nie wypowiem, bo miałam coneco, był raczej ok, z resztą teraz też Go będę używaćCzy wózki z firmy TAKO są ok.?
ide zaraz zrobić zdjecie samego brzuszka za 5 minut bedzieizuś_85, to czekamy na zdjęcie Twojego brzuszka
no faktycznie leci to strasznie, a kiedy okienko sie zmienia??lada chwila wskakujemy w kolejny miesiac
wspólczuje Ci strasznie, ja tylko mam dalej krwawiące dziąsła ale podobno zdaża się w ciąży i myję pastą na takie dolegliwości właśnieja ide do dentysty jutro popołudniu i już sie boje ale musze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość