29 mar 2007, 10:44
I ja się melduję!!!
Aniu czasem tak jest zwynikami. Ja ostatnio w moczu miałam białko i też się przestraszyłam. Bo wiesz, od razu internet i szukałam co to znaczy. A jest to objaw zatrucia ciążowego no i już się przeraziłam. Ale pomyślałam, że to nie możliwe i poszłam sama powtórzyć kilka dni później. No i faktycznie wyniki były już normalne. Gin tez powiedział, że to błąd, bo ciężar bez białka mniejszy mamniż z białkiem a to przeciez niemożliwe.
Także nie powinnyśmy tak sie stresować za każdym razem, bo widać takie błędy sie zdarzają.
Frydza super ten twój Areczek, fajnie że masz kogo poprzytulać zanikm Twoja księżniczka wyjdzie na świat. Ale dobrze, że macie takie bliskie kontakty, Areczek będzie dla małej opiekuńczym starszym bratem (mimo, że ciotecznym).
Basiu ciekawa ta koszula, tylko wzory mogłyby być ładniejsze. No ale na pobyt w szpitalu jak najbardziej. Zresztą po co wydziwiać, to przecież na chwilę te piżamki. Chociaż karmić będziemy tez w domu... ale mam rozkminy...hehe.
A tak w ogóle to dziewczyny nie jesteścia wcale za grube. Bez przesady. Skąd ktoś ma wiedzieć kiedy rodzicie? Jedna w 9 miesiącu ma nadal nieduży a inna wielki...taka natura..
[ Dodano: 2007-03-29 ]
Ach w koncu zakończyłam remont...przynajmniej to co najważniejsze. Wczoraj się nasprzątałam, że małonie padłam. No ale musiałam ogarnąć ten syf, bo dzis wyjeżdżam i nie byłoby kiedy. Ale jestem szczęśliwa, jest pięknie, czyściutko i tak ładnie w tej łazience, że mam ochote stale w niej siedzieć hehe.
[ Dodano: 2007-03-29 ]
Asiulka dobrze, że już się pogodziliście. Przykre są takie kłótnie i bez sensu...