Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2011, 10:14

elibell, śliczne zdjęcia bardzo podoba mi się to w majteczkach :ico_haha_01:
inia1985, brzusiu rewelacja!!!!!!!!!!!

witam,

u mnie słoneczko ale dość chłodno bo wiaterek wieje :ico_noniewiem: a już się przyzwyczaiłam do tego ciepła :ico_sorki: wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie 3/4 różowe :-D i kilka rzeczy dla młodej :ico_sorki: od piątku mnie nie będzie bo jadę w odwiedziny do 2 koleżanek a w weekend będą moi rodzice :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

25 maja 2011, 10:31

Ja już Wiki położyłam spać, strasznie marudziła, a do tego ciągała mnie wszędzie, a ja dziś ledwo chodzę - ta kość ogonowa coś nie chce mi odpuścić, ból okropny.

izabelllla123, to faktycznie upał u Was, ale Ty pewni w mieście mieszkasz, to inaczej się odczuwa wysoką temp.

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że teraz mieszkamy w domku, z dala od betonu :ico_sorki: Jak byłam w ciąży z Wiką to mieszkaliśmy w samym centrum Wrocławia, nie cierpiałam wtedy ani lata (upał nie do zniesienia nawet w mieszkaniu), ani zimy (chlapa, ciapa, kałuże, zero śniegu, brud).

Kocura Bura, mi też się źle śpi ostatnio na boku, nawet zaczęłam się kłaść na plecach, a rano tak mnie wszystko boli, że szok...
inia1985, brzusiu rewelacja!!!!!!!!!!!
dzięki :-)

kwiatunio, fajny weekend Ci się zapowiada :-)

Miałam dziś ogórkową ugotować, zaglądam do lodówki, a tam nie ma ogórków... mąż zjadł :ico_oczko: Pojechałabym na zakupy, ale z tą kością ogonową, to dziś nie dam rady Wiki dźwigać...

elibell
4000 - letni staruszek

25 maja 2011, 10:32

Hej a nam młoda dała pospać dziś do 8:30 :ico_szoking:
dziękuję za komplementa:):):)

Przyszły lampy więc niebawem sesja pełną parą z brzucholem będzie, jeszcze jakieś akcesoria trzeba wymyśleć, długa husta czy coś hihihi, bielizna jakaś ładna itp:)

Miłego dzionka!!!

Awatar użytkownika
inia1985

25 maja 2011, 10:48

Hej a nam młoda dała pospać dziś do 8:30 :ico_szoking:
:-D wypas
więc niebawem sesja pełną parą z brzucholem będzie
o to szykuje się coś ciekawego :-) czekamy na efekty

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2011, 10:53

więc niebawem sesja pełną parą z brzucholem będzie
super, już nie mogę doczekać się efektów :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2011, 11:28

to faktycznie upał u Was, ale Ty pewni w mieście mieszkasz, to inaczej się odczuwa wysoką temp
niestety........... dobrze że to sa przedmiescia bielska i mam za plecami łąki i las to troszkę chłodu z tamtąd bije ale komary znów nacierają :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2011, 12:08

czesc dziewczyny

ledwo żyje, to była najgorsza noc w moim życiu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
dziś popołudniu miałam isć do dentysty z moim nieszczęsnym kłem
ale wieczorem rozbolał mnie inny ząb, 5 niedaleko tego kła, na początku myślałam ze przejdzie, wziełam apap na noc i myślałam ze przejdzie jakoś
:ico_olaboga: ale jak poleżałam tak z 20 minut to zaczeło boleć bardziej i bardziej i bardziej
i nie przestawało ani na chwilkę
już miałam jechac na pogotowie ale to tak daleko u nas jest :ico_olaboga:
sobie pomyślałam ze mi wyrwą tego zęba :ico_olaboga:
i nie spałam do 5 rano ani minuty, nałykałam sie leków przeciwbólowych ale wiadomo ze w ciazy nie za wiele mozna :ico_olaboga: wiec nic nie pomagało
dopiero jak przeczytałam ze mozna wipic syrop z ibuprofenem dla dzieci to przyniosło mi lekką ulgę i zasnełam na godzinę i 15 minut
z samego rana odniosłam Maje do koleżanki i poszłam do kliniki bo mój dentysta nie odbierał telefonu -dziś pracuje tylko na popołudnie

tam dentysta zrobił mi kanałowo tego zęba :ico_sorki:
ale kosztowało mnie to 425zł :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
nie moge rtg wiec robił mi to endometrem, specjalne znieczulenie itp :ico_olaboga:
przyznam szczerze ze pierwszy raz w życiu u dentysty czułam sie tak komfortowo jak w solarium :ico_szoking:
w sumie nic dziwnego za taką kasę :ico_olaboga:
zatłukłabym go jeśli by bolało :ico_haha_01:

a ta trójke powiedział ze zrobi mi endometrem za 200zł wiec luz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ale ten ból :ico_chory: jak sobie wspomne :ico_olaboga: płakałam jak dziecko, pierwszy raz w życiu poczułam taki ból :ico_szoking: a ten ząb był leczony przez tamtego konowała :ico_zly: już sie u niego nie zjawie na pewno :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: powinnam mu zanieść ten rachunek :ico_zly:

Awatar użytkownika
inia1985

25 maja 2011, 12:13

to sa przedmiescia bielska
a to spoko :ico_sorki:

izuś_85, uuuuu, ale miałaś przeżycia :ico_szoking: Nie mogę powiedzieć, że wiem co czułaś, bo mnie nigdy jeszcze ząb nie bolał i oby tak zostało :ico_sorki: A cena za tą przyjemność imponująca :ico_szoking:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2011, 12:20

izuś_85, uuuuu, ale miałaś przeżycia :ico_szoking: Nie mogę powiedzieć, że wiem co czułaś, bo mnie nigdy jeszcze ząb nie bolał i oby tak zostało :ico_sorki: A cena za tą przyjemność imponująca :ico_szoking:
ech masakra, mnie od czasu do czasu bolą zęby, nawet leczone jak widać...
ale takiego bólu który nie przechodzi po lekach to jeszcze nigdy nie miałam, az dreszcze mną telepały nad ranem :ico_olaboga: żadko łykam leki wiec i taki apap zawsze na wszytsko działał, no ale teraz nawet chwilowej ulgi nie było :ico_placzek:
a cena kosmiczna :ico_zly: no ale co zrobić.... nie wytrzymałabym nawet minute dłuzej
gdybym w ciazy nie była to było by 200zł
jestem tak spuchnieta z płaczu ze szok
koszmar poprostu
przy porodzie nie płakałam a dziś :ico_olaboga:

włąśnie usypiam Majkę, właczyłam baje i myziam ją po nodze juz oczy zamyka wiec i ja ide sie wyspać :ico_oczko:
do potem

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 maja 2011, 12:44

izuś_85, :ico_olaboga: no masakra co przeżyłaś! Ale dobrze,że już po wszystkim, chociaż kosztowało nie mało :ico_szoking:

Znowu mam dzień lenia....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”