Mamuśki kochane wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent:
On, że nie chce mieć problemów z innymi parafami- jaki to ma związek?
kasa kochana, kasa

proboszcz z Waszej obecnej parafii może mieć do tamtego pretensje, że jego kasę zwinął

A z przydziałem do parafii jest tak, że tam Twoja parafia, gdzie mieszkasz od chyba 3 czy 6 miesięcy.
Emilia mi wczoraj kanaliki przeczyściło

ciągle siedzę sama jak ten kołek w domu, do sklepu trochę boję się już wychodzić, ale dzisiaj sobie poszłam na chwilę

męża ciągle nie ma, a jak już jest, to wiecznie ktoś do niego wydzwania i nie mamy nawet chwili, żeby ze sobą porozmawiać

jak tak będzie po urodzeniu się Krzysia to ja nie wiem
Mariola to ładnie czas porodu skrócili

a ogólnie jak się czujesz, jak maluszek?
Murchinson i jak tam nowa położna?
Zoola znowu Cię tak czyści, to może coś się na dniach rozkręci

ja już miałam parę dni takich, ale nie czyściło mnie aż tak mocno.Zjedz sobie może ryż, żeby przeszło i żebyś spokojnie do tego lekarza pojechała.
Motylek mówisz, że skurcze coraz konkretniejsze

ja mam prawie cały czas twardy brzuch, że już nie zwracam na skurcze wcale uwagi, ale nie są też bolesne.
Ania ale mi smaka narobiłaś tym jabłecznikiem, tak za mną chodzi od kilku dni

chyba powiem mężowi, żeby gdzieś po drodze kupił mi kawałek

a co do jedzenia, to jak Milenka nie ma alergii, to nie ma znaczenia czy mięsko jesz gotowane czy smażone.
Ja na obiad mam dzisiaj kopytka z kapustką
Nockę miałam średnią, bo ok. 3 jakiś zwierzak strasznie krzyczał pod oknami, nie wiem co to było, może koty

no i miałam problem z zaśnięciem później.
[ Dodano: 2011-05-26, 12:04 ]
Zoola a te pieluchy dada faktycznie do złudzenia przypominają pampersy, bo słyszałam różne opinie? Jedni się nimi zachwycają, inni mówią, że sztywne są. Teraz na lato kupiłam pampers premium care (w e.leclerc są teraz w promocji) -te cieniutkie, ale na zimę można grubszych używać.