Witam się i ja
U nas nocka raczej udana, Mały obudził się o 2 i zasnął grzecznie, potem o 5 i troszkę marudził, nie chciał do łóżeczka, więc wzięłam go do nas do łóżka- poprzytulać się chciał!
Bo nasze chłopaki to taki przytulanki
Murchinson, remonty u sąsiada ustały??
Jak na dzień dzisiejszy to tak ale z nim to nigdy nic nie wiadomo. Przedwczoraj słyszałam jak teściową objeżdżał, że dzielnicowego wpuściła
Co do księży i przynależności do parafii to tak jak pisze Markotka o pieniądze chodzi. U mojego D w całym mieście jest tak, że jeśli jakiś sakrament przyjmujesz w innej parafii to i tak musisz zapłacić w swojej połowę stawki. My młodego będziemy chrzcić u moich rodziców nie u nas więc też takie zaświadczenie mieć musimy. W naszej parafii nawet nie jesteśmy zgłoszeni.
Wiecie ja bardzo chętnie

Tylko Pawełek jeszcze nie może się zdecydować
Motylek pogadaj z Pawełkiem, powiedz że tu czeka kilka ciotek z forum na niego i niech wychodzi
wlasnie tak sie zastanawiam, czy jak bym jej dawala 3 razy dziennie, systematycznie, czy nie bylo by lepiej?
Sądzę, że możesz tak podawać(3x4krople) i dobierz tak godziny by podać je 1 karmienie lub 2 godz. wcześniej niż występuje ból brzucha u Tosi-wtedy najlepiej działają.
markotka, obolałe i poranione sutki

Nawet jak maluszek ładnie ssie.
Na to własne mleko i bepathen.
Markotka położna była z 8 min. i poszła.Stwierdziła, że widzi iż dobrze sobie radzę.Nie wiadomo czy będzie dalej ona przychodzić czy może ktoś inny.Uprzedziła,że za miesiąc przyjdzie jeszcze pielęgniarka środowiskowa.
[ Dodano: 26-05-2011, 15:23 ]
No i muszę iść do neurologa-moja rwa z ciąży się odezwała jak byliśmy na spacerze. Dobrze, że byłam blisko domu.