dorotaczekolada, no wychowywanie dzieci to nie łatwa sprawa.
tak o przedszkolu pisałam i samodzielnym zyciu.
[ Dodano: 28-05-2011, 15:08 ] mal, rozsądniejszym wyjściem jest moim zdaniem żłobek dla niej, tylko sęk w tym że jak by nie patrzeć nie stać mnie, na niego... nie wiem kiedy będę mogła ją zapisać 500zł wpisowego na początek a potem 800zł co miesiąc koszmar jakiś
dziewczyny osoba o nicku majka2183prosi o dostep do naszego forum..ja jej nie znam,postow ma niewiele na forum,czy ktos cos moze o niej powiedziec? nie wiem czy wpuscic? cyn_inspiration, no zlobki czy pkole prywatne to koszt straszny a i tak jak ci bedzie dziecko chorowac to placisz a co wtedy z maluchem?kto sie w domu zajmie?
ale to tylko koszty, sąa może aż... zdaje sobie sprawę z tego. Ale czy teraz pójdzie czy za rok do przedszkola państwowego, i tak będzie chorować... a problem zwolnień z pracy pozostanie.
powatała taka sytuacja że nie mam wyjścia, pewnie, że wolała bym z nią siedzieć w domu, ale jak mamy iść na wynajem to on z jednej pensji nie da rady. Ja muszę też iść tylko problem w tym, czy oprócz opłaty za żłobek coś mi wogle zostanie...
też nie znam tej dziewczyny- majki 2182