Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 maja 2011, 19:37

Pediatra kazał kłaść Igorka na bok do spania...
jednak kupię ten monitor oddechu będę spokojniejsza a takie urządzenie się przyda może wreszcie zasnę spokojnie bo teraz nie śpię tylko pilnuję Małego

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2011, 21:51

Mariola_Larose, ojj współczuję, ale też się nie dziwie, nasze maleństwa to przecież dla nas cały Świat!!! Nie przejmuj się , na pewno wszystko jest w porządku!

Ale tu spokój jak Markotki i Zooli nie ma :-) Czekamy na Motylka i zakładamy nowy wątek co? Aaaa i jeszcze Martusia!

Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 maja 2011, 22:07

No czekamy czekamy :-)
Ciekawe jak się Kobietki nasze czują już solo :-)
Mój mały robi tyle świetnych min że chętnie bym wszystkie tu pokazała :-) ale podziele sie częścią

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 cze 2011, 06:05

Witam się :-D

Dziś miałam nadzieję że się zaczęło, miałam skurcze od 5 rano z bólem jak na @, w sumie to cały czas mam jakieś skurczyki ale nie nasilają się tak co 5-6 min ale chyba słabną. Mąż pojechał do pracy w razie czego będzie wracał :ico_haha_01: No ale dziś mam wizytę o 17.45 więc zobaczymy czy coś się ruszyło.

Mariola_Larose, ALe słodki maluszek :ico_brawa_01: Jak sobie rączkę podłożył do spania :-D Kup monitor oddechu to będziesz spokojniejsza.

[ Dodano: 01-06-2011, 06:45 ]
Skurczyki mineły zupełnie.

Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 cze 2011, 08:49

Motylek właśnie licytuję dwa monitory oddechu może któryś wygram to oszczędzę i zamiast dać 400zł dam 150 :-) gorzej jak oba wylicytuję :-)
Mały ma takie zagrania ostatnio jak go karmiłam pokazał mi środkowy palec :-D w jego wykonaniu już mnie nic nie zdziwi :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 08:56

czesc

Mariola_Larose, slodki synus :ico_brawa_01:
Skurczyki mineły zupełnie.
szkoda :ico_oczko:

co dzis robicie na obiad?

Motylku dziekuje za przepis na zapiekanke

Tosi dzis obudzila sie o 4 i teraz dopiero P ja usypa we wozku i moze usnie, zupelnie nie wiem dlaczego
nie wyspalam sie

milego dnia

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

01 cze 2011, 09:11

witam
u nas dzisiaj zimno a zapowiadali upały i burze :ico_noniewiem:
wczoraj był mój kuzyn co będzie Milenki chrzestnym i dzień zleciał :-D porobił małej fotki ale na ręce nie wziął bo się boi :-D

Mariola kup monitor dla własnego spokoju :ico_sorki: a Igorek śliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Motylek22 to czekamy na wieści z wizyty :-)
Mały ma takie zagrania ostatnio jak go karmiłam pokazał mi środkowy palec :-D
:-D :-D
co dzis robicie na obiad?
zupka jarzynowa :-)

Krzyś markotki też śliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

01 cze 2011, 09:37

Witam,
buziaki dla wszystkich maluchów z okazji ich święta :ico_buziaczki_big:
...u nas dzisiaj zimno a zapowiadali upały i burze :ico_noniewiem:
wczoraj był mój kuzyn co będzie Milenki chrzestnym i dzień zleciał :-D porobił małej fotki ale na ręce nie wziął bo się boi :-D...
A u mnie skwar. Oj mój tato to nie weźmie małego przez 6 miesięcy bo się boi, tak było z moim siostrzeńcem więc zapewne z młody też tak będzie.

Emilia Tosia nie śpi od 4 może jej za ciepło, Mateusz już 4 dzień budzi się o 6 i nie zasypia do 13-14.
Mariola słodki chłopczyk.

Markotka z Krzysiem
czują się dobrze i jutro wracają do domu. Są na sali od strony północnej więc upadły znoszą całkiem dobrze. Przesyłają życzenia i buziaki dla wszystkich forumowych dzieciaczków.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

01 cze 2011, 09:40

Oj mój tato to nie weźmie małego przez 6 miesięcy bo się boi, tak było z moim siostrzeńcem więc zapewne z młody też tak będzie.
mój tata od razu wziął małą na ręcę jak wpadli w odwiedziny :-D miała wtedy jakieś niecałę 2 tygodnie :-D mama to prawie mi ją wyrwała z ręki bo chciała potrzymać :ico_haha_01: :ico_haha_01: i co najlepsze to u każdego zrobiła kupkę :-D :-D

u mnie coś grzmi :ico_noniewiem:

idę trochę posprzątać póki Milenka jeszcze śpi bo później położna ma wpaść :-)

miłego dnia

[ Dodano: 01-06-2011, 09:41 ]
Mateusz już 4 dzień budzi się o 6 i nie zasypia do 13-14.
no to pewnie wam ciężko :ico_sorki:

na szczęście ja mam w domu chłodno jeszcze bo się ściany nie nagrzały to mała sobie spokojnie w domu śpi :-)

[ Dodano: 01-06-2011, 09:43 ]
wasze maluchy też tak się wiercą jak śpią??
bo Milenka do miesiąca jak ją położyłam tak spała,a teraz to w nocy jak wstaję to ona w poprzek łóżeczka leży,teraz też co trochę się wierci i już w poprzek jest :ico_szoking: jeszcze trochę i na brzuch się przekręci :ico_haha_01:

i już mamy datę chrzcin- 25 czerwca tylko jeszcze do księdza trzeba iść i pogadać :ico_oczko:

[ Dodano: 01-06-2011, 09:44 ]
Markotka z Krzysiem czują się dobrze i jutro wracają do domu. Są na sali od strony północnej więc upadły znoszą całkiem dobrze. Przesyłają życzenia i buziaki dla wszystkich forumowych dzieciaczków.
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla nich też buziaczki :-)

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

01 cze 2011, 10:19

hej

My po wizycie u lekarza, Pola zdrowa :ico_sorki: , poszła do pkola :ico_sorki:

Liwia ma dalej katarek, w przyszłym tyg. jeszcze na kontrole mamy przyjechać.

Ja na antybiotyku, troche mi lepiej, ale ucho i cała lewa strona twarzy dokucza.

mielismy robić w ta sobote urodzinki dla Poli, ale nie wiem, czy nie przeniesiemy na przyszły weekend, jak juz się do konca wykurujemy :ico_sorki:

Na obiad dziś rybka i warzywka na parze :-)

Dziewczyny dzieciaczki sliczne :ico_brawa_01: , czekamy na resztę :ico_sorki:

motylek jak cie skurcze takie meczą, to coś się zaczyna dziać

aniawlkp86póki co Liwia mało mobilna, glówkę tylko przerwaca :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”