Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

31 maja 2011, 15:37

Izuś no ewidentnie nie widać podobieństwa :ico_puknij:
A może one kojarzą inną fryzurę Victorii, tą krótszą i lekko asymetryczną :ico_noniewiem:

O tą?
link usunięty przez obsługę forum
Obrazek

No ja się nauczyłam wypytywać o wszystko :ico_sorki: Bo długość do ramion też nie jest
jednakowa :ico_puknij:
Bo są do ramion, opadające na ramiona, lekko dotykające, lekko za ramiona ale
kobitki zawsze mówią tylko "tak do ramion proszę"
:ico_olaboga:
Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, 17:15 przez Kinga_łódź, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2011, 19:59

Cześć!

izuśja też wiecznie niezdowolona z fryza :ico_noniewiem:
Zwłaszcza jak się ma krótkie, to wygląda się w miarę tylko po wyjściu od fryzjera, potem to ładu z nimi nie mogę dojść :ico_noniewiem:
Bo są do ramion, opadające na ramiona, lekko dotykające, lekko za ramiona ale
kobitki zawsze mówią tylko "tak do ramion proszę"
i dlatego pisałam,że przydałabyś się każdej na miejscu :ico_oczko:

Kinga_łódź, pięknie wyglądasz :-)

izuś oj, duuuży Twój brzuś- piękny!
Ale Ty masz fajnie z tym placem zabaw przed blokiem :ico_brawa_01: Ja to muszę iść z 5 min :ico_oczko:

inia mam pytanko do Ciebie :-)
Byłaś w takiej samej sytuacji jak moja siostra teraz. Jest na wychowawczym i chce z niego zrezygnować,żeby pójść na l4. Powiedz mi jaki jest okres wypowiedzenia wychowawczego? 2 tyg czy 1 miesiąc, czy to od pracodawcy zależy? I rozumiem,że w dniu planowanego powrotu do pracy dostarczyłaś l4?

[ Dodano: 31-05-2011, 20:00 ]
I dziękuję za gratki za siorki :-)

elibell
4000 - letni staruszek

31 maja 2011, 20:59

Kocura Bura, no to wieści o siostrze niezłe, gratuluję, a ja z elizą w 9 tyg byłam jak sie zorientowałam, ze może to ciąża heh więc można nie wiedzieć, jak ma się miesiaczki rozregulowane, ale ból piersi nie dawał mi spokoju:)

co do fryzjerów, jeju to ja moją polecę, tylko szkoda że tak daleko mieszkacie od mojego miasta rodzinnego, ja to bym moją Kasieńkę to tutaj przywiozła i sobie na własnosć zostawiła, od kad ją poznałam to po prostu wchodzę, mówię cześc i robi co chce z moimi włosami i jeszcze nigdy nie wyszłam niezadowolona, raz tylko sama wiedziałam czego chcę:) I już nie mogę się doczekac jak do PL pojade to chyba za tyłek włosy będę miała, bo ja to z tych co się przywiązują i nikomu innemu nie dadzą sie tknąć, jak z dentystą czy ginekologiem hehehe. I teraz chodze taka zarośnięta:)

Laseczki ale macie piękne brzucholki serio serio:):):):)

reszty nie pamiętam, pprzepraszam :ico_wstydzioch: ale ja zawsze po pracy umordowana do tego mała nam coś choruje, bo wymioty od rana ale gorączki nie ma, taka nie do zycia biedulka i już śpi, mimo ze pół dnia przespała.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2011, 21:08

Kocura gratulacje dla siostry .To ma niespodziankę niezłą ;)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 08:48

:ico_kawa:

szkieletorek, hej co u ciebie? byłas u gina?
niepokoisz sie nadal brakiem ruchów?
kochana niedługo dzidzia zacznie szaleć, zobaczysz ze jeszcze bedziesz miała dość :ico_oczko:

ech, no własnie Kinga przydałabyś sie nam :ico_sorki:
wiesz, ja zazwyczaj szczegółowo mówię ze chcę aby końce z przodu były o wile dłuzsze niz tył, ściety ze skosa, a tył włosów do granicy włosów bez podgolenia i pokazuje palcem do kąd
no ale mi sie własnie wydaje ze one jednym uchem słuchają ale tną "po swojemu" :ico_noniewiem:

tym razem jak odrosną to pójde ze zdjeciem a jak nie zrobi mi tak jak chce to nie wiem, zrobie jej wyrzuty ze ślepa :ico_haha_01: chyba pojade do Katowic tam gdzie koleżanka sie strzyże
koło domu tez mam taki "lepszy" salon fryzjerski gdzie tnie facet gej :ico_noniewiem:
tam cięcie kosztuje u fryzjerek 50zł a u niego 60zł :ico_noniewiem:
moze warto?

[ Dodano: 01-06-2011, 08:52 ]
Ale Ty masz fajnie z tym placem zabaw przed blokiem :ico_brawa_01: Ja to muszę iść z 5 min :ico_oczko:
tylko piaskownice i kawałek trawy
a plac zabaw taki z huśtawkami i zjeżdzalniami te mam 5 minut od domu
ale piaskownica nam wystarcza na poranne wygłupy i opalanie, wazne ze Maja nie jest tam sama bo jest synek kolezanki i dzieci z naszego osiedla to grają w piłke i inne cuda
siedzą na kocu z lalkami ;)
a my mozemy cyce wywalać do słońca
spiekłąm sobie ramiona wczoraj :ico_haha_01:
ale ból opalenizny jest taki przyjemny :ico_haha_02:

[ Dodano: 01-06-2011, 08:53 ]
oooo stawiam :ico_tort: i :ico_kawusia: za kolejny skończony 22 tydzień :-D
ale ten czas zasuwa :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 cze 2011, 08:54

Witam z rana z :ico_kawa:

ja zaraz amykam do mamy posiedzieć, kupiłam wczoraj spioszki i 10 par body, bo miałam zniżki do h&m.

Tak się wczoraj objadałam truskawkami że chyba cały okres zimowy nadrobiłam, ale mąż przywiózl mi z plantacji nie daleko Bielska, smak przepyszny, nie ma jak owoce powoli dojrzewające w słoneczku. :ico_brawa_01:

[ Dodano: 01-06-2011, 08:57 ]
oooo stawiam i za kolejny skończony 22 tydzień
gratuluję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
spiekłąm sobie ramiona wczoraj
ale ból opalenizny jest taki przyjemny
też chętnie bym sie poopalała ale mam zakaz od gina siedzenia na słońcu, bo ciemno mi sie robi przed oczyma i mnie mdli. :ico_placzek: izuś_85, brzusia masz świetnego :-D

[ Dodano: 01-06-2011, 08:58 ]
tam cięcie kosztuje u fryzjerek 50zł a u niego 60zł
moze warto?
czasem lepiej dopłacić a miec to co sie chce, a prawda taka że geje maja niestamowite wyczucie stylu, wiec ja bym zaryzykowała

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 09:00

izabelllla123, oj ja też wczoraj zjadłam truskawek :ico_sorki: pachną niesamowicie :ico_sorki:

a z ciuszkami poczekam sobie do sierpnia przynajmniej :ico_oczko:
musze je wszytskie wyprać, wyprasowac i poukładać w komodzie :-D

a niedługo jedziemy do Ikei po nasze łózko nowe :ico_sorki: i komodę :ico_oczko:
no i gdzieś w lipcu kupimy Majci te łózko nowe :-D :-D ciekawe jak bedzie w nim spała :ico_oczko:

[ Dodano: 01-06-2011, 09:08 ]
wszystkim Naszym Dzieciaczkom życzę spełnienia marzeń z okazji ich święta
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 cze 2011, 09:14

pachną niesamowicie
obłedny zapach, aż ślinka cieknie. :-D

a i zapomnialabym z racj że dziś jest dzień dziecka Kochane dla Waszych dzieci narodzonych i tych w brzuszkach mamusi wszystkiego najlepszego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

01 cze 2011, 09:24

Doberek czerwcowego poranka:)izuś_85, :ico_brawa_01: za 22 tydzień.

Nasza już prezencior na dzień dziecka otworzyła i zadowolona, dziś już lepiej się czuje, kupkę zrobiła to mniej brzucho boli, ale zasmarkana i kaszelek ma.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 10:16

bry...

ja już od rana zabrałam się za sprzątanie i mam już labę, jeszcze później tylko obiadek :ico_sorki: skwar na dworze niemiłosierny :ico_noniewiem: Julka już wczoraj wybrała sobie prezencik kolczyki i takiego małego pieska do zbierania i jeszcze czeka za tym :
Obrazek
izabelllla123, oj ja też wczoraj zjadłam truskawek :ico_sorki: pachną niesamowicie
ja również zajadam się truskawkami, dziś kupiłam kolejne 3 kilo :ico_oczko:
za kolejny skończony 22 tydzień

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”