Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 cze 2011, 11:33

hej laseczki :ico_oczko:

Ja dziś nie bardzo nadaję się na pisanie, mój dziadek ma mieć operację i tak strasznie
się martwię :ico_placzek:
Najpierw nikt nie chciał się podejmować operowania bo mógł się nie wybudzić po narkozie,
no ale po badaniach stwierdzili, że trzeba operować i koniec :ico_sorki:

Więc w ogóle myślami jestem gdzie indziej.

Izuś za 22tydz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A co do fryzjera geja to mam podobne zdanie jak Izabela, mają to wyczucie.
Tylko musisz pilnować, żeby go nie poniosło :ico_oczko:
Ja miałam szefa faceta nie geja, ciął dobrze, tylko czasem się zagalopował i wyczucie często zanikało :-D

Izabela oj takie zakupy strasznie cieszą :ico_oczko:

Elibell a może małej coś na żołądeczku stanęło :ico_noniewiem:
Albo ten katarek jes do gardziołka spływał :ico_noniewiem:
Zdróweczka dla Elizki :ico_sorki:

No i dziękuję bardzo za pochwały brzusia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

01 cze 2011, 12:06

Hejka Dziewczyny :-)

Kocura Bura, co do powrotu po wychowawczym, to zgłosiłam to miesiąc wcześniej, nie wiem czy tak jest wszędzie, ale u nas tak było. A na L4 poszłam dokładnie z dniem "powrotu" do pracy. Żadnych problemów nie było. Tylko jeszcze w międzyczasie trzeba zaliczyć lekarza med. pracy. i dostarczyć zaświadczenie o zdolności do pracy do pracodawcy. To wszystko.

Doczytam co u Was jak Wiki zaśnie.

Wszystkiego naj dla WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW i tych w brzuszkach i tych poza nimi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 12:51

CAŁUSY DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW I BRZUSZKÓW!!!!

Ja po dentyście. Założyła mi lekarstwo i za 2 tyg na plombę.

inia1985, dzięki za odp. :-)
Tak właśnie myślałam,że to śmiga. Siorka ma przyjść i mam jej druknąć wniosek o skrócenie urlopu.
mój dziadek ma mieć operację i tak strasznie
się martwię
będzie dobrze :-)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 13:11

wciągam arbuzika, chce któraś?
Obrazek

obiadek prawie zrobiony dziś mizeria, sos spaghetti i kotleciki ryżowe :ico_sorki:

Kinga_łódź, trzymam kciuki za operację :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 13:54

Kinga_łódź, trzymam kciuki za zdrówko dziadka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: na pewno będzie dobrze :ico_sorki:
A co do fryzjera geja to mam podobne zdanie jak Izabela, mają to wyczucie.
ech, no właśnie... moze i ma, nie wiem bo nie byłam, ale kobitki u nas na osiedlu to bardziej chyba zwracaja na to uwage ze to gej niż na to czy rzeczywiscie jest dobrym fryzjerem
mam też kolege fryzjera-nie geja ale coś ostatnio nie widuje :/
nie mam teraz kontaktu do nikogo kto chodzi po domu obcinać itp a to mi bardziej na rękę, nie lubie sie umawiać do fryzjera bo z Mają to zawsze coś wypadnie i nie dojde

ja też chałupe ogarnełam, Maja najadła sie bardzo i znów mi żygneła :ico_olaboga: bo nie dałam jej jeszcze dziś leku :ico_olaboga: teraz śpi biedna
rano na zakupach byłyśmy, nakupilam truskawek znowu :ico_haha_01:

a teraz szykuje sie do robienia obiadku, znów warzywa na patelnie i rybka, coś ten zestaw za mną chodzi często :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
inia1985

01 cze 2011, 15:02

izuś_85, piszesz o odklejaniu naklejek, Wiki też to uwielbia, do żabek nie dostawała, a i na to znalazła sposób. Włazi na stolik. Żabki powędrowały pod sufit :ico_oczko: Tobie też brzusio rośnie :ico_brawa_01:

Pati85, super, że tak chętnie teraz synuś siada na kibelku :ico_brawa_01: Szkoda, ze nie udało sie pójść na wizytę przed wyjazdem :ico_noniewiem:

Piszecie o puszczaniu kobiet w ciąży w kolejkach. To ja mam dla Was hit: Byłam w pn na zakupach z Wiką, miałam już podchodzić do kasy, gdy otworzyli nową, więc podeszłam szybko, byłam pierwsza, a nagle pcha mi się taka pani po 40-tce i mówi, że ma mało zakupów i będzie przede mną (ja też nie miałam nie wiadomo jak dużo, tylko gabaryty spore). To jej powiedziałam, że nie ma mowy, byłam pierwsza, a ona do mnie, że nie mam dla niej zrozumienia, że ona szybko itp. Powiedziałam, że jest śmieszna i niech sobie będzie przed kobietą w ciąży z 1,5-rocznym dzieckiem, ona jeszcze coś tam dyskutowała, powiedziałam jej, że nie mam ochoty na rozmowy z nią MIŁEGO DNIA. Tak wygląda u nas puszczanie kobiet w ciąży w kolejkach

Kinga_łódź, pięknie wyglądasz, brzusio też świetny :ico_brawa_01: A Elizka jaka księżniczka :-D

My za chwilę (jak mała wstanie) jedziemy na festyn. Już się doczekać nie mogę, bo koleżanki już tam od dłuższej chwili czekają na mnie...
Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 15:12 przez inia1985, łącznie zmieniany 1 raz.

elibell
4000 - letni staruszek

01 cze 2011, 15:09

inia1985, łojeju jaka akcja, co za baba, ja bym chyba taką wyzwała, :ico_olaboga: co za ludziska wstrętne i to kobieta do tego.

ja sie nie spotkałam z czyms takim jeszcze, póki co wręcz się krępuję jak każdy chce wszystko za mnie robić bo ja w ciąży, w pracy to nawet kartonów złożyć mi nie wolno, bo musiałabym się na chwile zgiąć i siedzieć ciagle każą, a ile można skoro jak siedze to ciska na pęcherz hihihi. I zawsze tłumaczę, że ciaża nie choroba, no ale w sklepie z brzuchem i do tego z małym dzieckiem, nie do pomyślenia dla mnie, szok

a my na festyn idziemy w sobotę wszyscy, zapomniałam, że maż ma już od soboty urlop, to mała będzie się cieszyć, a w niedzielę jedziemy albo do cambridge albo do pobliskich ruin zamku których jeszcze nie widzieliśmy:)

szkieletorek

01 cze 2011, 15:34

szkieletorek, hej co u ciebie? byłas u gina?
Byłam u gina rano , jak mnie zobaczył to mina mu zwiędła i od razu pytał czy coś się stało?
Na wstępie badanie mi zrobił i próbował przestawić macice ręcznie czy jak to zwał bolało łooooo bardzo . Ale powiedział że jest już lepiej choć nie idealnie.Ale dzidzia jest już z przodu , ma więcej miejsca i jest git majonez ;) Tak że jestem spokojna i bardzo szczęśliwa.
[ Dodano: 01-06-2011, 08:58 ]
tam cięcie kosztuje u fryzjerek 50zł a u niego 60zł
moze warto?
czasem lepiej dopłacić a miec to co sie chce, a prawda taka że geje maja niestamowite wyczucie stylu, wiec ja bym zaryzykowała
Oj tez to słyszałam i ja bym spróbowała.Jeśli tyle razy cię ścinała i nie wyszło to zaryzykuj.A on ile bierze drożej niż ty płaciłaś do tej pory ?

Oczywiście dla waszych narodzonych i tych małych kruszynek które nosimy pod serduszkiem wszystkiego najlepszego a najważniejsze to to by były zdrowe.
Piszecie o puszczaniu kobiet w ciąży w kolejkach. To ja mam dla Was hit: Byłam w pn na zakupach z Wiką, miałam już podchodzić do kasy, gdy otworzyli nową, więc podeszłam szybko, byłam pierwsza, a nagle pcha mi się taka pani po 40-tce i mówi, że ma mało zakupów i będzie przede mną (ja też nie miałam nie wiadomo jak dużo, tylko gabaryty spore). To jej powiedziałam, że nie ma mowy, byłam pierwsza, a ona do mnie, że nie mam dla niej zrozumienia, że ona szybko itp. Powiedziałam, że jest śmieszna i niech sobie będzie przed kobietą w ciąży z 1,5-rocznym dzieckiem, ona jeszcze coś tam dyskutowała, powiedziałam jej, że nie mam ochoty na rozmowy z nią MIŁEGO DNIA. Tak wygląda u nas puszczanie kobiet w ciąży w kolejkach
Rety włos mi się jeży. Wrrr drażnią mnie tacy. Chyba zapomnieli jak to jest z dzieckiem małym a do tego jeszcze ciąża.Niby ciąża to nie choroba bo nie ale kurcze jednak daje w kość czasem .No cóż ale są tacy co tego nie rozumieją.

elibell
4000 - letni staruszek

01 cze 2011, 17:13

może i rozumieja ale maja to głęboko gdzieś bo nie ich to akurat tyczy. Ludzie sa podli z załozenia

szkieletorek

01 cze 2011, 17:20

Ja bardzo często jeżdżę na zakupy z moją podopieczna.
I nie jeden raz se zdarzyło że mała mi zasnęła ma teraz 3 latka no to nie wrzucę jej do koszyka tylko wzięłam dziecko na ręce i do kasy i do domu i ludzie mają w nonono że jest duża kolejka a ty masz dziecko ciężkie na rekach , że masz spakować zakupy wziąć je ,zapłacić itp jedna ręka to jest ciężko przecież. I nie zdarzyło mi se nigdy by mi ktoś powiedział proszę pani niech idzie czy coś w tym stylu

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”