a oto Tymonek zooli27:

[ Dodano: 01-06-2011, 10:47 ]
Tymonek to głodomorek

Z moją mamą będzie tak samo, ciekawe jak zareaguje teściowa bo ma przyjechać 12.06 ale tylko na jeden dzień.mama to prawie mi ją wyrwała z ręki bo chciała potrzymać![]()
i co najlepsze to u każdego zrobiła kupkę
![]()
![]()
Niestety ja nic do południa nie zrobię jak Mateusz nie śpi.no to pewnie wam ciężko![]()
na szczęście ja mam w domu chłodno jeszcze bo się ściany nie nagrzały to mała sobie spokojnie w domu śpi![]()
Mateusz zaczyna.[ Dodano: 01-06-2011, 09:43 ]
wasze maluchy też tak się wiercą jak śpią??
czyli tak jak ja jak jestem sama z dziecmi, w sumie po poludniu tez nie bardzo, bo jak nie jednym to drugim trzeba sie zajacNiestety ja nic do południa nie zrobię jak Mateusz nie śpi.
Tosi tez sie czasem zdarzaMateusz zaczyna.
ja tez zycze zdrowkaNowa współczuję bólu, zdrówka życzę.
slodkia oto Tymonek zooli27:
robię 100 ml i zazwyczaj połowę z tego wypije a resztę Haniadziewczyny w jakich ilosciach dajecie dzieciom herbatki?
troszkę wypada ale bardziej z czubka głowyczy Waszym dzieciaczkom wypadaja wloski?
super,mam nadzieję,że pochwalisz się efektem takiej sesjipod koniec czerwca umowilam wstepnie dzieciaki na sesje zdjeciowa
to podobnie jak u nas, tylko Marcel pije koperkowa, rumiankowa mu smierdzirobię 100 ml i zazwyczaj połowę z tego wypije a resztę Hania
no wlasnie Tosia ma juz prawie czubek lysiutki, reszta nawet sie trzymatroszkę wypada ale bardziej z czubka głowy
jasne, ze taksuper,mam nadzieję,że pochwalisz się efektem takiej sesji
dokarmiasz ja tak?bo teraz ma zwykłe Nan
czasami,jak idę gdzieś na spacer to wezmę czasem troszkę mleka w butelce i dam jak nie mam gdzie cycem nakarmić,albo jak mamie zostawiłam jak poszłam do pkola to też miała mleko w butelcedokarmiasz ja tak?
ja kończę opakowanie dla ciężarnych i karmiącychłykacie jakies witaminy dla karmiacych?
Już nie bo zaczęło zanikać i maks. ściągałam 10-15ml z obu piersi.Murchinson, a Ty nadal odciagasz mleko swoje?
Jak widać na zdjęciu nie za bardzo-może trochę na czubku się przerzedziły. Za to mi zaczęły wypadać garściami.czy Waszym dzieciaczkom wypadaja wloski?
Ja też.Emilia magnez możesz brać.ja kończę opakowanie dla ciężarnych i karmiącychłykacie jakies witaminy dla karmiacych?
My na początku mieliśmy Bebilon HA bo tak poleciła mi ciotka-to mleko ma mniej cukru i jest bardziej zbliżone do mleka matki a dodatkowo hypoalergiczne.jak daję małej mleko to żebym kupiła HA,bo teraz ma zwykłe Nan
Jakie ma śliczne wałeczkia oto Tymonek zooli27:
Super pomysłpod koniec czerwca umowilam wstepnie dzieciaki na sesje zdjeciowa
Milenak ma jakąś alergię?położna już poszła i zdecydowałyśmy że w piątek po południu pojedziemy z małą do lekarza żeby obejrzała buźkę Milenki zasugerowała jeszcze mycie w pokrzywie ale w piątek koniecznie do lekarza
To proponuję tą pokrzywą nie myć buzi Milence bo jeszcze bardziej uczuli. Posmaruj to kremem-emolientem jeśli masz bo przy alergii to trochę złagodzi. Wydaje mi się, że w waszym przypadku zmiana mleka na HA niewiele pomoże skoro małą dostaje je sporadycznie.właśnie nie wiem,bo niby ma potówki,które już powinny zniknąć po maści a nadal się utrzymują i lepiej jak obejrzy ją lekarzMilenak ma jakąś alergię?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość