Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 cze 2011, 18:51

Hej!

inia1985, ale wredne babsko :ico_zly: Pal sześć,że ciąża i dziecko, ale tak się wpychać na bezczelnego???? W głowie mi się nie mieści :ico_nienie:

Ja jeszcze nie miałam takiej akcji, bo małe zakupy robię na osiedlu, a w marketach jakoś nie ma kolejek, bo z rana jeżdżę.
Za to dziś u dentystki, jej asystentka zaprosiła mnie do gabinetu, bo tam klimę mają :ico_szoking: , jak już ktoś był w gabinecie. :ico_szoking:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 cze 2011, 07:06

witam wpadam szybko sie zameldować i lecę z mama na badania. dopiero wieczorkiem postram się was doczytać Kochane.

Stawiam od razu :ico_tort: za 6 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas na zmiane deszcz, grad, burza i w końcu chłod na zewnątrz.

Miłego dnia :ico_ciezarowka:

elibell
4000 - letni staruszek

02 cze 2011, 09:30

Hej hej:) mąż pozwolił pospać troszkę dłużej, super, potrzebowałam tej godzinki dłużej niz zawsze:) Teraz :ico_kawa: i zaraz szykuję się na zajęcia do pkolka z niuńką;)
Miłego dnia kobietki wam życzę:)

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

02 cze 2011, 10:29

I ja witam :ico_kawa:

Oj coś oka mi się otworzyć nie chciało :ico_wstydzioch:
A poza tym Eliza o 6:30 powiedziała, że ona już wyspana :ico_noniewiem:
Na szczęście moje dzieciątko zabawek do łóżka sobie naznosiło :ico_sorki: Więc jednym okiem do 7:30 :ico_sorki:

Dzięki dziewczyny za kciuki, operacja się udała choć było ponoć ciężko :ico_sorki:
Teraz ma już iść ku lepszemu :ico_sorki:
Jak mi babcia napisała smska to mi nerwy puściły i troszkę popłakałam, co prawda
do końca dnia jeszcze czułam się taka nie do końca uspokojona.
W nocy od pierwszej co godzine się budziłam bo brzusio bolał, ale chyba
bardziej rewolucje jelitkowe bo się truskawek nażarłam :ico_noniewiem:
I znów załatwić się nie mogę :ico_olaboga:
Pewnie po południu mnie zmorzy sen a może nie.
Pogoda śliczna to na ogródek zaraz pójdziemy :ico_oczko:

Inia chamstwo ludzkie jest nieograniczone :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
Jakieś durne babsko :ico_puknij:
Ja to nawet z jedną rzeczą wepchnąć się nie chce, no chyba, że jakiś pan stoi to się
ładnie uśmiechnę i zazwyczaj faceci miękną na kobiece prośby :ico_oczko:

Izabela za 6 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Szkieletorek chodzi o przestawienie dzidziusia? ponoć mało przyjemna
czynność no ale jak mus to mus :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2011-06-02, 10:44 ]
Dziewczyny spojrzałam na suwaczek i sama nie wiem kiedy ten czas tak ucieka :ico_szoking:
W sobotę będzie 27tyg. :ico_szoking:

[ Dodano: 2011-06-02, 10:47 ]
Kocura za nasze 7 okienko :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Idziemy jak burza :-D :-D

[ Dodano: 2011-06-02, 12:25 ]
No i wyjaśnił się nocny ból brzucha, kamyczki schodziły :ico_olaboga:
Właśnie jednego wysiusiałam i rano też mi się zdawało, że coś wyleciało :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 cze 2011, 14:30

Kocura za nasze 7 okienko
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a mi właśnie przed chwilką dziecinka moja mała zasadziła pierwszego kopniaka, ewidentnie szaleje w brzuchu mamusi Kruszynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2011, 15:04

izabelllla123, Kinga_łódź, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne okienko :-D

Kinga_łódź, dobrze, ze operacja się powiodła :ico_sorki: a z tymi kamieniami, to jak dla mnie masakra :ico_szoking:

Co do ulgowego traktowania w ciąży, to ja nawet na to nie czekam. Nie tutaj, każdy jest tu w siebie zapatrzony, życzliwości 0. We Wrocławiu, o dziwo, było zupełnie inaczej, choć też nie zawsze :ico_oczko:

Na festynie nie byłyśmy, bo się rozpadało :ico_noniewiem: Ale wczoraj i tak był szalony dzień i z tych emocji Wiki zasnęła mi dopiero chwilkę przed 1 w nocy :ico_szoking:

Przyszła mi dziś sukienka, którą zamówiłam na dzień matki, superowa :-D Jak zrobię foto, to się pochwalę.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2011, 15:05

hej dziewczyny

ledwo żyje :ico_spanko: :ico_spanko:
właśnie wstalam po drzemce, Maja jeszcze śpi

nic dwa razy sie nie zdarza?
akurat!
wyobraźcie sobie że nigdy, przenigdy wczesniej nie miałam az takich problemów z zębami jak teraz
wczoraj wieczorem kłądę się do łózecka i juz prawie śpie a tu nagle ból zęba :ico_szoking:
zerwałam sie na równe nogi ubrałam sie i pobiegłąm do Żabki po ibuprom i apap :ico_olaboga:
bo już nastawiłąm sie na nieprzespana noc :ico_olaboga:

powtórka z rozrywki :ico_szoking: znów piatka górna, tyle ze teraz z drugiej strony :ico_szoking:
kumacie? leczony ząb :ico_szoking: znowu leczony ząb mnie bolał :ico_olaboga:
wziełam apap... nic :/
w końcu o północy nie wytrzymałam i wziełam ibuprom (dentysta mi pozwolił)
około 1.00 przyszła ulga na tyle że zasnełam :ico_sorki:

z samego rana, powiedziałam Natalii ze nawet niech do szkoły nie wychodzi bo zostanie z Majka i wyruszyłam na miasto
pomyślałam sobie, no to pieknie, już kasy nie mam tyle zeby znów isć i kanałowo płącić krocie za zęba :ico_olaboga:
pomyślałam ze pójde do mojego wcześniejszego dentysty i wygarne mu to ze znów boli mnie ząb który on leczył
i poszłam

powiedziałam mu co sie zdarzyło tydzień temu i ze zapłąciłam tyle kasy i ze teraz znów to samo, ze zwariuje bo nie po to leczę zęby żeby mnie bolały no co innego te dwa gdzie mam dziurki ale leczone :ico_puknij:
no i przyjoł mnie bez kolejki, wyczyscił kanały endometrem (tak jak tydzień temu z tym innym zębem) założył lekarstwo i mam przyjsc we wtorek na załozenie plomby i wypełnienie kanału, poiwedział ze mam szykować 150zł za sama plombę i wypełnienie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za endometr nie policzył ani złotówki :ico_noniewiem:

ale przezycia mam z tymi zebami masakra :ico_olaboga: na szczęscie chyba już mnie nic nie bedzie bolało
mam wizyt teraz u dentysty umówione ze hoho
7, 14 i 20 czerwca :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: częściej niż u gina heheh

izabelllla123, :ico_brawa_01: super juz kolejne okienko :-D i mała szaleje :ico_brawa_01:

[ Dodano: 02-06-2011, 15:06 ]
Teraz ma już iść ku lepszemu :ico_sorki:
trzymamy kciuki wiec za poprawę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

02 cze 2011, 15:07

Izabela no to gratuluję pierwszego kopniaka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Inia czekam w takim razie na foteczkę :ico_brawa_01:
Szkoda, że się nie udało iść na fastyn, ale dobrze, że dzionek mimo wszystko udany :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-06-02, 15:10 ]
Izuś współczuję tych zębów :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ale fajnie, że nie policzył za ten endometr :ico_sorki:
Przynajmniej się tak nie spłuczesz :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2011, 15:17

izuś_85, ale masz przeżycia z tymi zębami :ico_szoking: dobrze, że choć przyjął Cię bez gadania :ico_sorki:

[ Dodano: 02-06-2011, 15:18 ]
Izabela no to gratuluję pierwszego kopniaka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i ja się przyłączam :-D

Mnie już tak kopie, że zaczyna mi żebra "przestawiać" i to z tej samej strony co Wika, widać, że rodzeństwo. Teraz jak szaleje, bo mamuśka wcina czekoladę :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2011, 15:36

ja dziś na obaidek zrobiłam naleśniki utarłam truskawki z odrobina cukru i zrobiłam taki mus
i smarowałam serkiem waniliowym i polewałam tymi truskawkami mniammmmm :ico_haha_01:

a teraz siedze z kawka bo jeszcze sie nie obudziłam do końca :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”