no tak :)a to za mój poród już? jeszcze spokojnie pięć dni
ciekawe kiedy Ona sie tego oduczy? tzn pewnei sama nie bedzie chciala, bo do dobrego kazdy sie szybko przyzwyczaja... no ale nie wyobrazam sobie lulac na rekach z pelucia i smokiem roczne dziecko....pokazałaś, że możesz nosić to teraz wymusza i niestety tak będzie, nasze szkraby szybko przyzwyczajają sie do takich wygód.
no przeraza mnie to ze tak bedzie. pewnie pare dni bedzie w awanturze. myslisz ze lepiej teraz niz pozniej? ona sie na smierc zaplacze, tak we mnie wpatrzona...sama sie tego nie oduczy, będziesz musiała ty jej w tym pomóc. Lepiej wcześniej niż później. Starszą też tak nauczyłam i znam ten ból, a potem z nią wojowałam, ale udało się. Hani wcale nie bujałam i ona sama bez problemu zasypia.
wyszlam z zalozenia ze takie malenstwo potrzebuje czulosci i bliskosci, ciepla mamy zeby zasnac... oj nie wiem jak tobedzie. ale uciazliwe to jest okropnie. powinno lulac sie dzidzie jak np przebudzila sie z placzem, nie moze zasnac bo cos dolega, itd.. a nie za kazdym razem. tak mi sie wydaje... ale Malej tego nie wytlumacze :)znam ten ból
- no nie bardzo,my tak synka nosilismy co wieczor,potem zrobilismy twarda szkole super niani,czyli dostawal buzi,tulonko,butla do raczek,pieluszka do policzka i smoczek na podusi i wychodzilismy,wrzeszczal to ktos wchodzil,zostawal kilka minut,calowal,dawal smoka i wychodzil i tak kilka razy i zostawajac w pokoju coraz krocej,po kilku dniach widzial,ze placz nic nie da,nikt go na rece nie wzial,przetestowal,ze na kazde wycie ktos przybiegal do niego,wiec czul sie spokojny i zaczal sam spacco ja mam robic? kontynuowac?
- hihihi,no jeszcze chyba nieale Malej tego nie wytlumacze :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość