Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

03 cze 2011, 16:40

Nie mam miesiąca do porodu tylko bede rodziła na dniach :(
a waga dokładna bo dokładna aparatura, taką mi podano i taką napisałam wiec przestańcie sie juz mnie naprawde czepiac.
nie jestem tu mile widziana i da sie to odczuć.
przykro mi ,że akurat na mnie padło ale widocznie jestescie przewrażliwione.
Są ludzie z problemami, mniejszymi i wiekszymi, chciałam sie tym podzielic z wami, najwidoczniej skoro traktujecie mnie jak oszustke nie mamy o czym gadac.
a jak ktos chce to zapraszam na nk. Monika Róża Markiewicz.
Nie umiem wstawiac zdjec tutaj nie wychodzi mi to.
Na nk mam fotki dzidzi , moje , z brzuchem... i normalne konto jak kazdy inny.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2011, 17:09

malinka nikt cie nie traktuje jak oszustke, tylko mowia dziewczyny ze nowe osoby sa podczytywane bardziej wnikliwie, zeby sie czasem nie okazalo pozniej cos przykrego..
a ja chcialam najpierw swoja corcie nazwac Rozyczka..masz bardzo ladne drugie imie :-)
a co do wagi dzidzi ja tez nie widze nic dziwnego w dokladnosci bo co m-c lekarz tez podaje mi konkretne gramy :ico_noniewiem:
a zeby wklejac fotki na forum to trzeba najpierw np je wkleic do fotosika, na link usunięty przez obsługę forum sie zalogowac i potem mozna dodawac tam zdjecia i jak juz sa tam to mozna pobrac tak kod na forum i wkleja sie sam kod a zdjecie sie wyswietla..wiec jak chcesz to sprobuj...
i wiesz nikt nie bedzie cie prosil zebys zostala, ale skoro jestes z nami od poczatku jak ten watek powstal to badz z nami caly czas :-)

a wogole co z katelajdka sie stalo ze jej tak dlugo tu nie bylo? :ico_noniewiem:

ja mialam spedzic mile popoludnie na swiezym powietrzu, ale burza nas przegonila do domu, niby nie pada, ale juz sie zrobila czarno i grzmi..albo przejdzie obok, albo lunie.. :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2011, 17:15 przez ladybird23, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Agus
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 cze 2011, 18:06

Hej dziewczyny!
A u nas w koncu ladnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dzisiaj sloneczko piekne wszylo i to caly dzien od rana juz swieci, goraco koszmarnie takze w ogrodku sobie posiedzialam ale pod parasolem :P Moj M 20 min posiedzial i juz mial rece czerwone, ale on zawsze szybko lapie sloneczko, ja musze zazwyczaj siedziec i siedziec a on chwilka i juz pod wieczor opalony :ico_sorki:
Co do wyprozniania to ja na poczatku ciazy mialam maskare, to znaczy przez jakies 6 miesiecy a ostatnimi czasy juz sobie ide do lazienki i wszystko jest ladnie pieknie :ico_brawa_01: Ale nie wiem co sie w mojej diecie zmienilo bo wydaje mi sie ze jem ciagle to samo :P
Malinka nikt Cie nie trakjtuje jak oszustke, wyluzuj troszke. Mam nadzieje ze jednak z nami zostaniesz no ale to Twoja decyzja.. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 cze 2011, 18:16

a co do wagi dzidzi ja tez nie widze nic dziwnego w dokladnosci bo co m-c lekarz tez podaje mi konkretne gramy :ico_noniewiem:
no ja też mam na opisie z USG dokładne gramy :)

Malinka - Róża, bardzo ładne imię :) Ja Cię pytałam o tą wagę, bo nie zrozumiałam, absolutnie to nie był jakiś zarzut czy coś ;)

Czekam na męża i jem truskawki, zrobiłam też sernik na zimno z truskawkami - mniam mniam :)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2011, 18:23

Malinkax33, tak sobie czasem podczytuję forum brzuszkowe :ico_wstydzioch: i trzymam za Ciebie mocno kciuki(jakoś tak mnie wzruszyła Twoja historia)Mam nadzieję,że u Ciebie się wszystko pomyślnie ułoży i malenka posiedzi jeszcze trochę w brzuszku.
A tym gadaniem to się nie przejmuj,niektóre dziewczyny sa dziwnie przewrazliwione na punkcie forum.Trzymaj się!

Z góry przepraszam,jeśli ktoś poczuje się dotknięty moją odp. ale nie mogłam się powtrzymac.Po prostu nie lubię takich zaczepek.

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

03 cze 2011, 18:39

Agus, no tak ale przykro mi sie zrobiło no i tyle, co tu dużo gadać :(
martasz, a ja miałam ochote na taki szejk truskawkowy , skusiłam się i wypiłam troszke kefiru z mrożonymi truskawkami :ico_wstydzio :ico_sorki: ch: mam nadzieje ,że po tym zatruciu nic mi nie bedzie ;) :ico_sorki:
Zulcia, dzieki za wyrozumiałość ... i za kciuki :)
ja tez mam nadzieje ,że jeszcze troszke zostanie u mnie dla jej dobra to w końcu,
mimo tego bardzo juz bym chciała miec ja przy sobie :ico_wstydzioch:

agata_86
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

03 cze 2011, 18:43

przepraszam, że wtrącam, ale podczytuję Was.
Nina - mnie lekarz kazał brać BIOFER FOLIC (to jest żelazo, nawet napisane jest, że dla kobiet w ciąży), bo po innym tabletkach z żelaza też miałam takie problemy. Ten Biofer jest bez recepty i faktycznie po nim nie mam problemów z kupką. A biorę, bo też mam bardzo niską hemoglobinę.

Karolina1980
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

03 cze 2011, 20:02

hej dawno mnie nie było właśnie jestem w sopocie z mężem do jutra - taki mały wypad tylko we dwoje.

Kobity uszy w górę głaskać brzuchy.
malinka - spokojnie jesteś młodziutka mamą nauczysz się wszystkiego i z czasem po 6-7 latach będziesz się śmiała ja widzę jak zmieniło się moje myślenie. Dwa wdechy i uspokój się zostań z nami na pewno sporo się nauczysz a i my zawsze czegoś od ciebie.

Końcówka ciąży to burza hormonów którą ja chyba właśnie przerabiam.
Co do zaparć to mi już nic nie pomaga nawet suszone morele i śliwki -chyba taka ma uroda. Całuje was gorąco i pozdrawiam jutro jedziemy na mazury tam czekają na nas dzieciaki z teściami i w niedzielę do warszawy.

A czy wam tez brakuje powietrza czyli oddechu?

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

03 cze 2011, 20:25

Karolina1980, ale Ci dooobrze ;) zazdroszcze hihi :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
no fakt fakt masz racje ;*
A czy wam tez brakuje powietrza czyli oddechu?
bardzo czesto, szczególnie po lekkim wysiłku typu szybszy krok, schody itp. masakra... :ico_sorki:
odpoczywaj kochana :)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2011, 20:57

mi tez szczegolnie wlasnie jak probuje cos szybciej zrobic :ico_noniewiem:
wogole taki dyskomfort juz czuje, budze sie w nocy i sobie miejsca nie umie znalezc, chyba mi sie zaczyna okres niedosypiania, na prawym boku jak zawsze uwielbialam spac, teraz nie umie, chyba kalinka mi sie uklada na tym boku i jej niewygodnie i sie wgniata, no a ilez mozna spac na jedym boku, bo na plecach tez sie srednio mi spi ze wzgledu na oddychanie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”