fajnieA w niedzielkę do Pacanowa na urodziny Koziołka
o kurcze, chyba za bardzo wyjścia nie ma, bo na plecach niezbyt zdrowo na tym etapie ciąży...Dziewczyny, nie mogę spać na boku!!!
od jutra urlop mąż ma wiec na pewno dojdzie so sesyjki a wtedy coś wrzucę Wam;:):):)elibell, dzięki, czekamy na twoje fotki i nie tylko te w sukience, ale obiecałaś nam ciekawą sesyjkę
Zgadzam się że wyglądasz inia cudnie. Brzuszek taki okrąglutki ;)inia1985, ale wyglądasz bosko w sukience z brzuszkiem, ja jutro też mam zamiar sukienkę nałożyć na fesstiwal, ale długa, to jak jakie foto mąż mi trzaśnie to wam się póxniej pokażę:)
OO nie wiedziałam że jest tam impreza. A my mamy jeszcze bliżej niz ty, ale wstyd sie przyznać bo nie byłam ani razu tam . Pewno gdy sie Lilcia urodzi to prędzej sie wybierzemy. My w niedziele jedziemy do Dąbrowy ma byc jakis festyn kolo hotelu i ja najbardziej sie ciesze bo pójdziemy do restauracji a tam akurat siostra pracuje i jakieś lody ma mi dobre zrobić.Upały nam zapowiadają na weekend![]()
My jutro do moich rodziców ruszamy.
A w niedzielkę do Pacanowa na urodziny Koziołka![]()
u nas to samo, wczoraj burze i oberwanie chmury a dziś znów upał.U nas juz bardzo gorąco.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość