Motylku a w szpitalu gdzie leży bratowa może ciężarna wejść na oddział ?-u mnie jest zakaz.

u mnie tez cieknie ale jak biore laktator to odciagne po 5 z kazdej piersi a nic mnie nie boli i sie nie robi wiec to olewam. Ale jak wychodze spod prysznica to ciurkiem leciDziś się trochę zdziwiłam bo poleciało mi mleko z piersi-a już myślałam, że tam nic nie ma. Znowu będę dalej ściągać ciekawe jak długo.
wiem to jest przykre. Za mnie tez pracuja dziewczyny na umowe zlecenie i za najnizsza stawke. I to one zostana bo zusu nie trzeba placic a i do reki sie mniej dajeZrobiło mi się strasznie przykro jak usłyszałam, że ona zostaje a mi podziękowali po ponad 8 latach.
niezła agentka z niejMurchinson pytałąs o szwagierke, no jeszcze nie urodziła temin ma na 21 ale juz lewdwo sie rusza, wiecznie jest obolała itd.
Najwiekszego rumoru narobiła jak jak byłam w szpitalu na porodzie, bo była u lekarza i oczywiscie stwierdziła ze jej szyjka juz ledwo wisi i moze w kazdej chwili urodzic.
Lekarz przepisał jej niby jakies tabletki, jak sie potem okazało to były tabletki jakies dopochwowe na upławy a nie na szyjke, boziu a wszyscy sie z nia cackali cąły tydzien, zanim wykupiła recepte, bo niby nie było jej u nas na wsi i czekała na te tabletki.
I jeszcze wołowinę oprócz nabiału. Dobrze, że to potówki jednak i smakuje Milence Bebilon peti. A jak ciemieniucha na brwiach, schodzi?...ma potówki i skazę białkowąwięc nabiał całkiem odstawiony...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Juliantic i 1 gość