Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2011, 18:12

Mam nadzieje że będę o tym pamiętać jak będzie już Lilcia po drugiej stronie brzuszka, bo fajnie jest dyktować komuś coś ale w real wprowadzić już ciężej. Wiec tym bardziej brawa dla ciebie.
dzieki :) teraz padla przy flaszce, bo pol dnia poza domem bylismy. wiec mam czas na kawe (ciepla nawet wypije haha) :)

potem troche pobawimy sie, pocwiczymy , kapiel i nocka :)

Gabi, nie moge npatrzec sie na Twoja corcie, jest przesliczna!
alez naspamowałaś wczoraj z tym ogłoszeniem
nie pomyslalam nawet ze zgrzeszylam ;)
Ja jakiegoś doła łapię, mąż mnie strasznie wnerwia Niebawem to postawie dzieciom jego zdjęcie i będę pokazywać, córeczki to jest wasz tatuś
skad ja to znam ? sluchajcie... trabie swojemu od paru dni ze w sobote pojedziemy razem po spacerowke dla Malej i gdzies troche z Nia wybyjemy razem. to dzis rano wstaje i widze ze niezadowolony delikatnie mowiac. jak go do pionu postawilam to po 12 bylismy poza domem. a to wyczyn, bo on ciezki charakter ma... ci faceci nie pomysla?
teraz wyszedl pojezdzic na motorze. jutro jedziemy na spacer nad morze. a potem na kawke wstapie do mamy z Mala.

tak sobie mysle, ze to niesprawiedliwe, ze my to juz jestesmy jak te sciany w domu, tak jestesmy 'przezarte", a oni to co? :( szlag by to trafil
A ja ze wszystkim sama, już nie mam sił
przykro mi :(

ale ja chcialabym byc bogata.... :-D

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2011, 19:02

ale ja chcialabym byc bogata....
a ja bym chciała chwilowo tylko mniejsze stópki mieć, bo tak mi puchną, że koszmar :ico_noniewiem:

[ Dodano: 04-06-2011, 19:03 ]
spadlamznieba, a ogłosiłaś się w mini sklepiku dalej na forum?

elibell
4000 - letni staruszek

04 cze 2011, 19:48

tak sobie mysle, ze to niesprawiedliwe, ze my to juz jestesmy jak te sciany w domu, tak jestesmy 'przezarte", a oni to co? :( szlag by to trafil
ale piszesz o sobie czy ogółem o kobietach/ ja nie narzekam, dzielimy się z mężem obowiazkami przy dziecku, w domu, w kuchni itop, no z racji że on więcej pracuje ja więcej sprzątam, ale każde ma swoje prawa, czyli wolny czas:)
ale ja chcialabym byc bogata.... :-D
pieniążków wiele nie mam, ale czuję się bogata - mam wspaniałą rodzinę i zdrowie, a te pieniadze co mamy potrafimy sensownie zorganizować, bo nie waażne ile masz tylko jak nimi prosperujesz:)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

04 cze 2011, 20:20

a ogłosiłaś się w mini sklepiku dalej na forum?
nie mialam w sumie czasu, pozniej bede musiala...

[ Dodano: 04-06-2011, 20:22 ]
ale piszesz o sobie czy ogółem o kobietach/ ja nie narzekam, dzielimy się z mężem obowiazkami przy dziecku, w domu, w kuchni itop, no z racji że on więcej pracuje ja więcej sprzątam, ale każde ma swoje prawa, czyli wolny czas:)
ja o musze wywalczyc ;) narazie jstem na stopie negocjacji
a te pieniadze co mamy potrafimy sensownie zorganizować, bo nie waażne ile masz tylko jak nimi prosperujesz:)
nie do konca sie zgodze ;) zycie jest ciezkie, nie przymieram z glodu. a trzeba czasem wybierac miedzy jednm a drugim dobrem materialnym. a szkoda... :)

jejku jakie idealistki na tym forum :) pisalam o kasie, a nie o bogactwie rodzinnym - to wiadomo ze ja tez bogata i zapewne kazda z nas :)

elibell
4000 - letni staruszek

04 cze 2011, 20:32

nie do konca sie zgodze ;) zycie jest ciezkie, nie przymieram z glodu. a trzeba czasem wybierac miedzy jednm a drugim dobrem materialnym. a szkoda... :)
Kochana ale wiesz, że w miarę jedzenia rośnie apetyt, dziś nie masz majątku wielkiego, a jutro możesz go mieć i tez powiesz, ze ci mało bo musisz wybierać:):):):)
Wiem, ze o kasę chodzi wiem, też bym chciała więcej nie powiem, bo martwienie sie co miesiac czy na czynsz wystarczy nie jest fajne, ale cóż skoro nie mogę pracować więcej na razie, a pracuję za minimalną, trudno, wolę to niż nic;):):):):)Albo zbieranie by łóżko sobie do sypialni kupić, ale mam frajdę jak już nazbieram i coś kupię za swoje i nikt mi nie powie, że komuś coś zawdzięczam, dlatego wolę mniej ale rozsądniej:):):)

A w ogóle jak malutka się czuje??? Rośnie ci ślicznotka:)

[ Dodano: 04-06-2011, 20:36 ]
ja o musze wywalczyc ;) narazie jstem na stopie negocjacji
Super, walcz i negocjuj, nam dotarcie do tego jak żyjemy dziś zajęło jakieś 3 lata albo i więcej, gdzie kiedyś by mój mąż sprzątał czy coś z domowych obowiązków - zajety był pracą i zmęczony po niej, a i ja pracowałam na pełnym etacie, ale udało się:)Więc i Tobie się uda:)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

04 cze 2011, 21:09

Kochana ale wiesz, że w miarę jedzenia rośnie apetyt, dziś nie masz majątku wielkiego, a jutro możesz go mieć i tez powiesz, ze ci mało bo musisz wybierać:):):):)
Wiem, ze o kasę chodzi wiem, też bym chciała więcej nie powiem, bo martwienie sie co miesiac czy na czynsz wystarczy nie jest fajne, ale cóż skoro nie mogę pracować więcej na razie, a pracuję za minimalną, trudno, wolę to niż nic;):):):):)Albo zbieranie by łóżko sobie do sypialni kupić, ale mam frajdę jak już nazbieram i coś kupię za swoje i nikt mi nie powie, że komuś coś zawdzięczam, dlatego wolę mniej ale rozsądniej:):):)
niby tak ale tak duzo wszystko kosztuje, ze szok...

Mala rzuca sie przez sen. macha nogami... rekoma... strasznie sie wierci. doslownie co 5-10 minut. szalenstwo. nie wiem dlaczego tak spi niespokojnie co noc.

wlasnie slysze jak uderza pietami o materac... ze smokiem w ustach i z pelucia przy buzi, zamkniete oczy...
Więc i Tobie się uda:)
mam nadzieje :)

[ Dodano: 04-06-2011, 22:30 ]
ale cisza...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 cze 2011, 09:34

witam niedzielnie :ico_kawa:

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 cze 2011, 10:14

Hej!
10 rano, a ja juz taka zmeczona jestem... :ico_noniewiem: duszno jest strasnzie mimo, że burza była w nocy.
Własnie na jednej z niemieckich tv leci program o mazurach. Jestem pod wrażeniem, bo są pokazane takie ładne miejsca! :ico_brawa_01: niestety wszystko z wydźwiękiem, że to poniemieckie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

05 cze 2011, 10:20

witam :ico_kawa:

askra, jak sie czujesz?

:-)

mal
Wodzu
Wodzu

05 cze 2011, 10:22

ello :-)

askra jesteś pwna że za dwa dni zostaniesz mamusią :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: że nie każą tobie ejszcze ciut pochodzić :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”