yhmkurcze zirafka to my dzisiaj obydwie rześkie jak poranny zafirek, co?
weź 56 a jak i te będą za duże to przeciez można podwinąć a 50 to szkoda kupowac bo wg mnie to zbędny wydatek....w jakim rozmiarze to ubranka ?
56 ? bo 62 to na bank bedą za duże.. a i 56 tez mogą być jak ok 50 się urodzi
Nie koniecznie musi urodzić się 50. No ja kupowałam Newborn jak mój synek się urodził a tak jak pisałam urodził się miesiąc przed terminem. Kupiłam tylko kilka ubranek wtedy Newborn czyli 48-50.Bo po dwóch tygodniach były one już za małe.a i 56 tez mogą być jak ok 50 się urodzi
No to super. Dla dziewczynki to sa tak piekne ciuszki że szok.Ale wczoraj ptrzyjechala teściowa z Włoch i powiem wam, ze jakie cudenka na malutka przywiozła to szok... no cudo po prostu!!!!! I martwiłam się w czym malutka wyjdzie ze szpitala a tu już mam.
Zgadzam się. Ja miałam tylko kombinezonik i dwa śpioszki i dwa bodziaki. Reszte zakładałam na 56.weź 56 a jak i te będą za duże to przeciez można podwinąć a 50 to szkoda kupowac bo wg mnie to zbędny wydatek....
u nas można kupic od rozmiaru 44.50 jest wogole taki rozmiar?
Ja bym chciał donosic chociaż do 10 sierpnia. Termin mam na 13.im dalrej tym lepej dla dziecka ... fakt - czasami mam juz dosc bycia w ciazy - bo goraco ... bo ciezko ale - zdrowie modego najwazniejsze
szczególnie tereaz , bo powiem wam, że u nas jest dzisiaj naprawdę bardzo bardzo gorąco... ja co lubię ciepło i słonce to juz zaczynam miec dośc, choć jeszcze nogi mi nie puchną ale jednak cięzar jest do noszenia... mam 10 kg n aplusie ... jednak w zimie fajnie sie chodzi w ciązy...aczkolwiek daje czadu ta ciąża w lato.
nom ... mąz mi powiedział, że teraz to dopiero będe miala pole do popisuDla dziewczynki to sa tak piekne ciuszki że szok.
w pierwszej ciązy kupiłam i teraz tez kupię bo jednak dziecko jest bardzo malutkie i w tych większych to chyba utonie.!?"Kupujecie rozmiar 1?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość