Awatar użytkownika
martaraz
Trzy tysiące lat minęło...

06 cze 2011, 19:46

Hej

U mnie idzie burza. Grzmi strasznie i pioruny strzelają. Mieszkam przy samej jednostce wojskowej, w sumie moje ogrodzenie kończy się na ich murze. Obok stoją maszty łącznościowe bo to jednostka łącznościowa i one z kolei strasznie wszystkie pioruny wyłapują :ico_olaboga: Masakra :ico_sorki:

Hania juz śpi więc ja mam trochę czasu dla siebie :-D

majka2183
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

06 cze 2011, 19:48

[quote="martaraz"    
Hej

U mnie idzie burza. Grzmi strasznie i pioruny strzelają. Mieszkam przy samej jednostce wojskowej, w sumie moje ogrodzenie kończy się na ich murze. Obok stoją maszty łącznościowe bo to jednostka łącznościowa i one z kolei strasznie wszystkie pioruny wyłapują Masakra
[/quote]

no może być groźnie ale pewnie już nie jedną burzę przeżyłaś w tym domu

[ Dodano: 06-06-2011, 19:52 ]
może zdążę kolacje zrobić bo jak ten mój "ciężki przypadek " wróci to będzie głodny jak wilk

szkieletorek

06 cze 2011, 20:16

Ja niedawno skończyłam obierać 3 kg marchwi ręce mi wchodzą nie powiem gdzie.Obgotowałam chwilkę i zamrożę.Bedzie gotowe do zup .

Mąż pojechał z truskawką jak zwykle.A ja za chwilkę idę się kąpać i spać pójdę.

Moja podopieczna Olcia dziś mi mówi ale już duża jest twoja córcia. Znaczy ze brzuszek urósł, wymacała mnie i pyta kiedy będzie kopać. Ona taka kochana jest .

U nas też był straszny upał, niedawno zerwał się wiatr ale nic nie chmurzy sie więc nie wiadomo czy coś popada choć fajnie by było bo tak powietrze by było świeższe.

majka2183

06 cze 2011, 20:29

U nas też był straszny upał, niedawno zerwał się wiatr ale nic nie chmurzy sie więc nie wiadomo czy coś popada choć fajnie by było bo tak powietrze by było świeższe.

Awatar użytkownika
madzens
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 cze 2011, 20:52

Witam :-)

Ja juz po pracy :-) Teraz odpoczywam sobie :-) Dobrze ze jutro mam wolne :-D

U nas tez okropne upaly :ico_olaboga: Teraz zaczal wiac wiaterek :-) Moze burza bedzie :-)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

06 cze 2011, 21:02

padam dziewczyny na twarz.
jak wroci moj, to bede z nim powaznie rozmawiac na pewnien temat ktory mnie irytuje. takze kciuki trzymajcie jak mozecie :)

wykapalam Mala wczesniej bo byla juz nieprzytomna. spi od 10 minut. u nas ualy jak nie wiem, Mala spi w body krotki rekaw. niby zbiera sie wiatr mocny, zaraz zanika, burza przeszla obok.. widzialam pioruny, a mialo byc ak pieknie - chcialam deszcz a my susze dalej mamy :)

wzmozone zmeczenie w taka pogode. ale damy rade

chyba Wam pisalam ze od dzis nie mamy cieplej wody? naprawiaja jakas rure i cale osiedle nie ma. ponoc do soboty :ico_szoking: powariowali chyba. mam nadzieje ze wieczorem wlacza, ale niby jak jak wszystko rozkrecone? wszyscy oburzeni. bo nawet zadnej info nie bylo, facet z radia mnie ostatnio zaczepil i od niego sie dowiedzialam.

majka2183

06 cze 2011, 21:08

chyba Wam pisalam ze od dzis nie mamy cieplej wody? naprawiaja jakas rure i cale osiedle nie ma. ponoc do soboty
jejku to naprawdę nie ciekawie się zapowiada. Chyba oszaleli

Awatar użytkownika
spadlamznieba

06 cze 2011, 21:15

jejku to naprawdę nie ciekawie się zapowiada. Chyba oszaleli
z Mala jakos sobie poradzilam, bo zagrzalam wode w czajniku, troche zimnej i misz masz gotowy. a ja mam prysznic i co mam zrobic? :) myc wlosy w lodowatej wodzie t jakis koszmar, potem sa takie tluste i w ogole...

a abonament za ciepla wode placimy normalnie. a przeciz to jest tydzien czasu powinni zwrot zrobic. musze jutro do wspolnoty zadzwonic i spytac, bo tak nie moze byc.

majka2183

06 cze 2011, 21:17

a abonament za ciepla wode placimy normalnie. a przeciz to jest tydzien czasu powinni zwrot zrobic. musze jutro do wspolnoty zadzwonic i spytac, bo tak nie moze byc.
no chyba by musieli jakoś zmniejszyć koszty za ten cały tydzień

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

06 cze 2011, 21:18

widzę,że wszystkie na jakiś deszcz czekamy :-D u mnie też upał ale chmury naszły pokropiło mniej niż ksiądz kropidłem i teraz wiatr się zerwał,może coś popada :ico_noniewiem:

małe już wykąpane :ico_brawa_01: najmłodsza na razie śpi ale pewnie nie długo :ico_noniewiem:

spadlamznieba trzymam kciuki za powodzenie w rozmowie z twoim :ico_sorki: a wody ciepłej braku to współczuję :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”