Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 22:16

Pisze już z nowego kompa Nawet nie wiecie jak się cieszę
uuuu.... no to gratuluję zakupu! :ico_brawa_01:

No ciekawe, co ten Twój mężulec jutro wykombinuje :ico_noniewiem:
A Ciebie nie kusi tak nic a nic? :ico_oczko:
szkieletorek, super jest ta Olcia, która się zajmujesz, dzieci mają ciekawe skojarzenia
o racja!
Mnie dziś Zu rozwaliła, bo mówię jej- masz tu jakieś krosteczki. A ona mi na to,że ona jest duża i ma pryszcze jak mama i tata, a tata ma większe :ico_haha_01: Myślałam,że padnę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2011, 06:39

uuuu.... no to gratuluję zakupu! :ico_brawa_01:
lepiej nie podziękuję, bo my jesteśmy pechowi jeśli chodzi o żywotność komputerów :ico_oczko:
No ciekawe, co ten Twój mężulec jutro wykombinuje :ico_noniewiem:
A Ciebie nie kusi tak nic a nic? :ico_oczko:
też jestem ciekawa jak ta wizyta będzie wyglądać :ico_oczko: Pewnie, że mnie kusi i jakoś żal mi by było tego, że tyle już wytrzymałam i zupełnie niepotrzebnie. Ale temu mojemu ślubnemu nie mogę przetłumaczyć, uparł się i tyle. On marzy o drugiej dziewczynce i stwierdził, że chce wiedzieć, bo jeśli będzie chłopak, to musi się psychicznie przygotować :ico_puknij: No i nawet jeśli jakimś cudem się nie dowiem podczas wizyty kto siedzi w brzuszku, to przecież jego radość bądź rozczarowanie od razu zauważę. elibell, pewnie wytrwa, bo jej mąż jest mniej ciekawy, a ten mój to jakiś narwaniec. A nie chcę mu zabraniać pójść ze mną, bo on jak dziecko się cieszy, że zobaczy dziś Dzidzię :-) Ciekawe jak się Wiki zachowa?

Ja dziś na nogach od 5:20, bo mąż wychodził do pracy i niestety nie mogłam już zasnąć. Fajnie jest za oknem, bo trochę chłodniej :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2011, 07:46

Pisze już z nowego kompa :-D Nawet nie wiecie jak się cieszę :-D
My tez niedługo będziemy zmieniać. W pokoiku Lilci stoi obecnie stary komp ale juz ledwo zipie , dlatego go wywalimy tam będziemy robic pokoik a my kupimy laptopa.
Mnie dziś Zu rozwaliła, bo mówię jej- masz tu jakieś krosteczki. A ona mi na to,że ona jest duża i ma pryszcze jak mama i tata, a tata ma większe :ico_haha_01: Myślałam,że padnę :ico_haha_01:
hehe nio nieźle nieźle ;)

Ja najbardziej lubię kiedy dzieci wymyślają że je cos boli. Wtedy wyciągam cudowna maść o nazwie np Nivea.Mała nie wie co to jest bo jej nie pokazuje tylko mowie ze pójdę po taki specjalny kremik by nie bolało i kochane jak ręką odjął hehe

A ja czekam az mała wstanie i jedziemy do miasta na te badania , ale chyba zaraz ja obudzę bo ja na czczo jestem i juz mnie mdli a co dopiero będzie potem . Boje sie by nie zrobiło mi sie słabo jak będę prowadzić samochód.
Noi muszę kupic biustonosz, kupie zwykły najtańszy bo i tak za okolo miesiąc bedzie pewno za mały chyba ze juz przystopuje .
Dużo wam piersi wciazy urosły?
Ja przedtem byłam deseczką nosiłam miseczke najmniejsza A , teraz mam juz D a gdzie do konca ciazy .

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

08 cze 2011, 07:55

Witam ciężaróweczki :-D

dawno mnie tutaj nie było,albo i bardzo dawno :ico_olaboga: ,ale o ws nie zapomniałam,po prostu brak czasu i troche problemów rodzinnych,

U mnie w zasadzie w miare,ciężko upały znosimy,puchnę,i często robi mi sie ciemno przed oczami,takżę sama nigdzie nie wychodze.Malutka rośnie i broi w mamusinym brzuszku :-D
Pozatym ,robimy już zakupy dla córuni,łóżeczklo,wózeczek,buteleczki i kocyk mamy,sporo ubranek i pościeli dostałam,teraz czekam na przesyłkę ubranek,wanienki rożka i takich tam,takich przygotowania do wrzesnia pełną parą idą :-D :ico_brawa_01:

Pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 07:57

inia1985, wieczorem jak chciałam zasnąć kopała mała jak opetana jednak miałbyście dobry pomysł ze szturchnięciem, ale w ciągu dnia mam maksymalna ciszę w brzuszku.

Witam z :ico_kawa:

u nas nie wiem czy jakas awaria czy co sie dzieje ale od wczorajszego popołudnia mamy tylko lodowatą wode w obu kranach, ciekawe jak sie do lekarza przygotuję nie majac wanny :ico_szoking:

karina22

08 cze 2011, 08:14

izabellla widze że też na Oliwke czekasz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 08:29

Hej :ico_ciezarowka:

dzisiejsza noc znacznie lepsza, moglam lepiej oddychac.
Wczoraj gin kazal mi isc do apteki po jakies leki noi dostalam masc rozgrzewajaca na piersi, tabletki do ssania od kaszlu i na glos noi kropelki do nosa, a raczej wode morska, noi juz troche lepiej sie czuje :-)
Pati85, no to juz się wyjaśniło, kogo masz w brzuszku- gratulacje :ico_brawa_01:
dziekuje kochana, no w koncu wiem i juz moge buszowac po sklepach :-D :ico_brawa_01:
Pati85, gratuluję synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziekuje :-)

Pisze już z nowego kompa :-D Nawet nie wiecie jak się cieszę :-D
no to fajnie, nie ma to jak nowy sprzecior :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby dobrze i dlugo sluzyl :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mówię jej- masz tu jakieś krosteczki. A ona mi na to,że ona jest duża i ma pryszcze jak mama i tata, a tata ma większe :ico_haha_01: Myślałam,że padnę :ico_haha_01:
hehe, ale sie usmialam, dobra jest :-D
kiedy dzieci wymyślają że je cos boli.
u nas to samo, wtedy ja caluje to miejsce a moj synek mowi, o nie boli juz :-)

karina22, witaj, nawet nie pamieta, ze TY na naszym watku bylas :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
mamy tylko lodowatą wode w obu kranach, ciekawe jak sie do lekarza przygotuję nie majac wanny :ico_szoking:
kochana zagotujesz troche wody do miseczki i dasz rade, warunki polowe :ico_oczko:

karina22

08 cze 2011, 08:33

Pati bo ja w zasadzie na wrześniówkach byłam,jak dziewczyny przeszły na wątek jesień to niezaglądałam :-)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 08:35

widze że też na Oliwke czekasz
teraz już na pewno na Oliwkę wczesniej miałam mieć chłopaczka ale się odmieniło mojemu Bąbelkowi. Sterty ubranek już mam dla niej. Różowo-bialego cuekiraska zrobię :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 08-06-2011, 08:36 ]
kochana zagotujesz troche wody do miseczki i dasz rade, warunki polowe
a jak nie to poajde do mamy sie wykąpać, bo musze łepetynę umyć. :ico_szoking:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 08:54

hej laski

żyję :ico_sorki: wczoraj dentysta zrobił mi plombę ale stwierdził ze otworzy tego zeba po zrobieniu zdjecia bo cos mu tam nie pasuje że ja czuje jeden kanał :ico_puknij:
no ale wazne ze nie boli

no a kieł :ico_placzek: masakra, dentysta rozwiercił mi go w znieczuleniu, wyczyściłł kanał z nerwem ale jak wsadził igłę głębiej zeby przebic stan zapalny żeby ropa zeszła to myślałam ze zdechnę :ico_olaboga: poczułam kłucie w oku, uchu nawet w czubku głowy, rozrywało mi czaszke z bólu i takie bąble cyk,cyk, cyk... i ropa poszła :ico_olaboga:
i on mi zostawił tą dziurę zeby ta ropa sciekała :ico_noniewiem:
kazał zatykac dziure na czas jedzenia kawałkiem waty i płukać szałwią i dentoseptem

ale nie chciał mi dac antybiotyku, zadzwoniłam z gabinety do gina i ten kazał mi wypisać duomox albo augmentin coś z tych rzeczy a dentysta do mnie ze mam przyjsć na drugi dzień bo nie ma druczków nfz bo teraz porzyjmuje prywatnie a z nfz jutro :ico_zly:
kurcze wkurzyłam sie, ale zadzwoniłam do kolezanki i jej mama mi dała pół opakowania duomoxu 1g -straczy do piatku do wizyty u gina :ico_sorki: on mi reszte wypisze :ico_sorki:

a 14-tego jestem umówiona juz do innego dentysty na prywatne leczenie tej trójki

Pati85 gratuluję syneczka :ico_brawa_01: poszukam tej stronki, ale nie wiem czy znów ją znajdę

Karina myślałam ze juz nie zajrzysz do nas :ico_oczko:

Inia ja bym uległa mężowi :ico_oczko: w końcu to też jest jego dzieciątko, ma prawo wiedzieć a skoro tak sie cieszy :ico_sorki: to cieszyłabym sie z nim :-D niech sobie wie, co z tego ze ty tez sie dowiesz, przecież to żadna tragedia wiedzieć kto w brzuszku siedzi :ico_oczko: niepotrzebnie sie denerwujesz kochana :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”