Tak sobie jeszcze myślę, bo ten espumisan jest po 1 miesiącu i nie wiem czy małemu nie zaszkodzi? Przyznawać się w piątek pediatrze, że podaję mu na własną rękę?
Tak,Patrycja dawała je Filipkowi. Podajesz przed każdym karmieniem ale nie częściej niż co 4 godz. U nich pomagał tylko jeśli je podawała a jak jadł bez kropli to kolki były. W Sab simplex substancją leczniczą jest to samo co w espumisanie ale w wyższym stężeniu!owiła ze jest taki dobry srodek Saab sie nazywa, na probemy trawienne i jest dostepny w niemczech i czechach, ze jak mam mozliwosc mam go sobie kupic. Slyszalyscie o czyms takim????
Też bym już nie zakładała. My jeszcze tu pomieszkamy pewnie ze 2 lata ale jeśli zdecydujemy się na klimę to przy wyprowadzce oddam mamie.nam nie warto teraz nic tu kombinować jak niedługo będziemy się stąd wynosić.
U nas praktykują to na pewno. Ja mojego Małego dostałam zaraz po porodzie, potem wzięli go dosłownie na chwilkę by go zmierzyć i zwarzyć i potem leżałam sobie z nim spokojnie przez dwie godzinkiDziewczyny i jeszcze do Was pytanie bo Wy na bierząco jesteście. Ostatnio gdzies wyczytałam, że od kwietnia zmieniły się standardy we wszystkich szpitalnych oddziałach połozniczych i placówkach tego typu, że o ile nie ma medycznych przeciwwskazań dziecko po urodzenieu pozostaje z mamą przez 2 godziny w kontakcie "skin to skin". Czy u Was to juz praktykowano??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość