fajnie,że wszystko ok u nichMotylek pisała, że w szpitalu hałasy i remonty, dodatkowo dziecko współlokatorki strasznie płakało w nocy i jest przez to niewyspana, Pawełkowi nic nie przeszkadza i smacznie sobie śpi dzisiejsze wyniki badań Pawełka są dobre, jutro będą jeszcze powtórzone i jak będą dobre, to może wyjdą już do domu
jak kasa potrzebna byłą to szybko poszłoAnia to szybciutko się z becikowym uwinęłaś
idziemy teraz w czwartek albo we wtorek najpóźnieja właśnie, pytaliście już księdza o chrzest?
czasem codziennie czasem co 2 dzień ale jakoś poprawy u małej na buźce nie widzę ja nie wiem czemu lekarka żadnej maści dla małej nie przepisała dla Hani od razu dała Elocom i zeszło szybko a teraz tylko krem Balneum do nawilżania i kąpać w krochmalu i oilatum ale to jakoś efektu nie przynosi położna miała być dzisiaj i jej nie było,może jutro wpadnie to zobaczymy co dalej,najwyżej w piątek wyślę A do lekarki niech da jakąś maść dla małej bo tak być nie może dzisiaj mama mi dała jakąś maść z anglii od koleżanki bo jej córeczka też miała skazę i jej zeszło i dzisiaj chyba na noc ją posmarujęKąpiecie maluszki codziennie?