Emilia ja coś czuję, że u Krzysia też będzie długo ten kikucik, bo nawet położne w szpitalu mówiły i miały wątpliwości czy mu odcinać klamrę, ale pediatra kazała odciąć.
Mojego męża wezwali na awarię

Koroneczka jak Maksiowi podpasowało emolium to nie zmieniaj! Ja emolium nigdy nie miałam więc nie wiem czy lepszy ale też jest polecany obok oilatum i allerco.My kąpiemy Maksia codziennie w Emolium, wy raczej używacie Oilatum- mówicie, że lepsze? W sumie ma fajną skórę po tym, a na początku też miał bardzo suchą.
Ja dostałam taki piękny uśmiech po dzisiejszym nocnym karmieniu jak go odłożyłam do łóżeczka, pogłaskałam po główce. Też nie wiem na ile to było świadome ale było bardzo miłe.wiecie co, zauwazylam, ze Antosi udalo sie kilka razy swiadomie - tak mi sie wydaje - usmiechnac do mnie jak do niej gadalam
rewelacyjnieMarkotka i jak wózek Ci się sprawuje?
Bo to najsłodsze w tym uśmiechuA najbardziej mi sie podobaja jego dołeczki w policzkach, sa takie słodkie![]()
no ja ostatnio też mam takie wrażenie,że Milenka uśmiecha się do mnie jak do niej gadam,więc to chyba już takie świadome uśmieszkiwiecie co, zauwazylam, ze Antosi udalo sie kilka razy swiadomie - tak mi sie wydaje - usmiechnac do mnie jak do niej gadalam
Ja dostałam taki piękny uśmiech po dzisiejszym nocnym karmieniu jak go odłożyłam do łóżeczka, pogłaskałam po główce. Też nie wiem na ile to było świadome ale było bardzo miłe.
duża dziewczynkamalutka wazy już 4700 g
1-2 tyg przedDziewczyny ile wczesniej idziecie do księdza w sprawie chrztu???
niestety nie mamAniu ja wczoraj posmarowałam Mateuszkowi potówki bepanthenem i dziś nic nie ma. U nas było ich niewiele ale jeśli masz tę maść to spróbuj.
tak ma skazę bo ma problemy ze skórą na buziAniu u nas narazie jest podejrzenie skazy, wszystko niedługo sie okaze, a twoja malutka tez ja ma,. bo ma problemy ze skora, czy to cos innego??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość