Hej Kochane brzuchatki
Miłego dnia każdej życzę, my uciekamy do cambridge do muzeum, może uda sie nawet dwa zaliczyć:) Trzeba się szykowac dlatego tak szybko witam sie i zegnam:)
Co do poziomu cukru to ja mam ten aparacik do mierzenia i mierze sobie czasami, powiedzcie mi jaki wynik zaraz po posiłku jest w normie? Badałam kiedyś przed posiłkiem i było coś kolo 80, potem zaraz po i było około 130 a godz po posiłku juz wracało do około 100 .bardzo wysoki... a jaki test miałaś ten 50 czy 75g?ale po glukozie miałam 206
Nawet pozwolę mu wybrać, a co?
heh ale dziewczynki nie tylko się lalkami bawią.Moja Olcia (podopieczna) uwielbia chodzić za Pawłem i za moim tata wszędzie, w garażu jakieś majsterkowanie młotki i inne cuda to ja bardzo kreci . Jak tylko jedziemy do mnie do domu i jest mąż lub tato mój to ja dziecka juz nie mam wcale. Cały czas z nimi .ja jakoś nie widze mojego M. jak bawi się lalkami lub w dom
A czy czasami coś na gorączkę nie powinno podawać się kiedy jest powyżej 38 stopni? Tak mi się obiło o uszy .Moja mała 37 stopni gorączki
hehe moj tez jak tylko jęknę to zaraz trzyma za brzuszek i tez chce poczuć mała ale na razie to nie ma tak na zawalanie , raz jest seria ciosów a raz jeden kopniaczek.Pochwalę sie wam że wczoraj mój M. czekał blisko 20 minut jak położyłam sie wieczorem spać z ręką na moim brzuszku ale opłacało się , Oliwka zasadziła mu 3 dość mocne kopniaki.![]()
![]()
No ja też mam często silne kłucia tak bardzo nisko .Czasem az mnie skręca z bólu i zagryzam wargę. Jutro wizyta wiec sie dowiem co to może być i czy wszystko ok.ciekawe jak moja szyjka, bo ostatnio mi dokuczają takie kłucia straszne w pochwiebardziej
oczywiscie zapraszam, własnie w lodówce tężnieje.mogę wpaść na ciacho
mi gin powiedział że to normalne bo mam to samo, podobno macica i wszytsko w środku się rozciaga bo dzidzia rosnie dlatego takie kłucie odczuwamy, dodatkowo mozna mieć uczucie rwania w pachwinachNo ja też mam często silne kłucia tak bardzo nisko .Czasem az mnie skręca z bólu i zagryzam wargę. Jutro wizyta wiec sie dowiem co to może być i czy wszystko ok.
dosłownie 5 ulic dalej mam fabryke krówek, razem z ich firmowym sklepem, pychotka świeżutkie i tak mnie sklepają że szokIzabela krówki mówisz mniam mniam
ciągnące i kruche do wyboru sa, ja zazwyczaj kupuje klejace tylko nie lubie jak do zebow mi włazi, ale uwielbiam je.kruche czy takie ciągnące? Ja wolę kruche
no wlasnie, trzeba przetrzymac to, ale wole pachwiny niz mdłościNic przyjemnego no ale trzeba przetrwać
pogoda jest dzisiaj wyborna po prostu brak słówk pranie kisi sie w domu zimno, leje...........O właśnie zaczęło padać super pogoda
Dzięki za info o poziomie cukru.Jestem spokojniejsza.Szkieletorek jak po godzinie jest na poziomie 100 to w porządku![]()
Jak by był 140 i wyżej to byś miała czym się martwić![]()
A to skracanie szyjki zazwyczaj jest nieodczuwalne![]()
I dopiero się na badaniu kobietki dowiadują.
A kucie w pochwie to czasem jak dzieciaczki naciskają na szyjkę za mocno.
Wiecie krocze jakoś musi się przygotować na wyjście dzieciaczka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość