miałam na myśli,że mieli dzwonić już w tamtym tygodniu,jak do jutra nie zadzwonią to się przypomne i tylezreszta, tydzien dopiero sie zaczal, maja czas do pt
myśle,że ok biore tabletki codziennie z potasem jakieś omega3 i witaminy,jestem na diecie wysokobiałkowej bo w tym zespole to wskazane,ale to raczej nic nie daje...bo gdybym znała przyczyne od czego tak buzia tyje,może coś jem takiego co to powoduje ? nie wiem...A jak twoj potas i sod???
jeszcze mam nadzieje,ze istnieje leczenie farmakologiczne a nie tylko operacyjniejedyne co ci moga dac to leczenie
nogi mi już przestały puchnąć jedynie buzia.moze powodowac twoja opuchlizne nog.
ja bym chciała bardzo naprawde,ale sie nie da bo jak patrze na siebie w lustrze to masakre widze nie poznaje siebie i tylko chce sie płakaćdo szybkiej kuracji jest OPTYMIZM
i myślisz,że uda się schudnąć "zżucić ten ciężar z buzi? bo to opuchnięcie bardziej noi swoją drogą utyła...?i wrocisz do znanej sobie twarzy
i co było powodem?a ja nagle zaczelam gorzej widziec.
wczoraj mu zaczełam płakać powiedziałam,że nawet teściowej się nie pokże bo zaraz powie,że znowu utyłam strasznie na buzi,ale dostałam ochrzan,że to już psychika moja tak działa,że źle nie jest itd on już nie daje rady ze mną...nie dziwie się bo w kółko o tym samym mu gadam,ale jakby sie postawił w mojej sytuacji ciekawe,nie życze mu tegotwoj mezczyzna kocha cie taka, jaka jestes
do tej pory nie odkryli a widzial mnie okulista, neurolog, laryngolog, traumatolog (czy tez ortopeda, jak zwal tak zwal), endokrynolog... zrobiono mi kilka badan, od jakiegos ktorego to nazwy nie potrafie wymowic (sprawdza stan nerwu wzrokowego) po rnm glowy (ale ja mam standartowo pooperacyjnie tez raz na jakis rok czy dwa) i nic nie znalezli, nie potrafia znalezc przyczyny czyli SYMULUJEi co było powodem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość