Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2011, 22:34

Ja pewno bym kupiła ten duży rogal, właśnie do spania, bo tak mi trochę cięzko się wygodnie ułożyć.
A do karmienia to mam ten mały zwykły i przy Zu bardzo mi się przydał. Kupiłam go może dwa tygodnie po jej narodzinach i od razu moje plecki poczuły ulgę :ico_brawa_01: Także ja ten mogę z czystym sumieniem polecić. A Zuzia też miała z niego oparcie jak zaczynała siadać.

A co do kombinezonu to przyda się napewno!
Mnie właśnie brakuje w garderobie Młodego i też się rozglądam :ico_noniewiem:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2011, 22:58

Dzieki kocura za opinie ;)

elibell
4000 - letni staruszek

14 cze 2011, 06:42

napisałam siostrze by dała mi info o tym rogalu, jeżeli pamieta to napiszę coś więcej jak się dowiem jakiej firmy jest:):):)

witam wtorkowo, ja zaraz jak to we wtorek do pracy uciekam, nawet wyspana się czuję, ale uszy zatkane od kataru mam strasznie, nie wspomnę, że swędzą jak jasna cholibka, grrrrr już mogłoby mi to minąć

Miłego dnia Kobietki!!!!

szkieletorek

14 cze 2011, 07:33

Ja też już w pracy .Mała śpi a ja kończę śniadanko.Zapowiada się upalny dzień więc pójdziemy do mnie do domu i może wyciągnę jej basen .

Zdenerwowałam się bo przegrałam aukcje spodni ciążowych a nie chciało mi sie czekac do zakończenia czyli gdzieś po północy.No coz trudno.

A wy kupowałyście spodnie ciążowe?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2011, 09:02

A wy kupowałyście spodnie ciążowe?
ja mam spodnie krótkie ciązowe, 3/4 i dlugie, dresowe i spódnicę, cały czas w nich chodzę, bo większość z nich jest z lnu więc ciało oddycha. Kupiłam przez alegro paczke ciążową ale przymierzyłam i nie podobało mi sie więc popchałam dalej.

również witam wtorkowo

Stawiam od razu :ico_tort: za 24 tydzień Oliwki. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kurcze ledwo wstałam parę godzin temu a juz mnie spanie lamie, taka pogoda pokichana, dziś znów zachmurzone niebo i jakby na burze sie zbierało a jest dość duszno :ico_szoking:

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

14 cze 2011, 09:12

witam z ranca:)
chciałabym częściej zaglądać,ale mając w domu dwa rozbiegane potworki to nie lada wyczyn aby na chwilkę zasiąść na internecie :-D

W piątek byłam u gin,niby wszystko ok,mam przypisany magnez bo mi strasznie nogi drętwieją i bolą,posłuchałam serduszka,i na kolejną wizytę 28 czerwca:)

Mamy z narzeczonym zezwolenie na "przytulanki" :ico_wstydzioch: ,także 3 dni powariowaliśmy,a teraz mam wyrzuty sumienia czy czasem małej nie zaszkodziliśmy :ico_noniewiem: ,wy też macie takie odruchy lękowe po przytulankach?na początku u mnie wsio ok a [potem lęk,i pytania czy napewno ok i tp? :ico_noniewiem:

Wybieram sie po południu do biblioteki bo nic w domu do czytania juz nie ma,mam nadzieje tylko ze upalu nie bedzie :ico_sorki:

szkieletorek

14 cze 2011, 09:14

U nas bardzo upalnie. Mała własnie wstała i idziemy na sniadanko , potem na kawe do cioci ja spacerkiem a ona rowerkiem a po kawce do mnie do domu.

[ Dodano: 14-06-2011, 09:17 ]
Mamy z narzeczonym zezwolenie na "przytulanki" :ico_wstydzioch: ,także 3 dni powariowaliśmy,a teraz mam wyrzuty sumienia czy czasem małej nie zaszkodziliśmy :ico_noniewiem: ,wy też macie takie odruchy lękowe po przytulankach?na początku u mnie wsio ok a [potem lęk,i pytania czy napewno ok i tp? :ico_noniewiem:
Ja tez tak mam ze sie obawiam czy nie zaszkodzę, bo mieliśmy swego czasu zakaz.
Ale z zakazem czy bez ja nie mam kompletnie ochoty na sex , od początku ciąży było tylko 2 razy więc problem rozwiązany u mnie .

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2011, 09:42

a teraz mam wyrzuty sumienia czy czasem małej nie zaszkodziliśmy ,wy też macie takie odruchy lękowe po przytulankach
mój mąż wogóle powiedział że przytulanki mam sobie z głowy wybić.Po pierwszej stracie dziecka boi sie potwornie, ale wytrzymam chyba do końca, chociaz czasem juz nie mogę :-D

[ Dodano: 14-06-2011, 09:51 ]
bo mieliśmy swego czasu zakaz.
ja mialam tak samo od 20tc dopiero mogę wczesniej ciąza była na podtrzymaniu

karina22

14 cze 2011, 10:03

my zakazu niemamy,mielismy na poczatku z powodu skracajacej sie szyjki i plamienia w 5 tyg,teraz mozemy,ale troszke sie obawiam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2011, 10:17

Sama tez nie wiem co o tym mysleć pisali w innym temacie że przytulanki dla dziecka są jak najbardziej ok, ale jakos podswiadomość mi złe sygnały daje. W późniejszych tygodniach podobno przyspiesza poród, a tam wytrzymam jeszcze, a potem mam siedziec i główkować czy coś sie nie stało, nie będę sobie strachu napędzała :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”