Milenka zasnęła to zaglądam do was wczoraj jakoś nie miałam natchnienia na kompa,zresztą mała też domagała się uwagi-chciała sobie z kimś "pogadać" jej "aaa" i "piszczenie" mnie rozbawiło na maksa a jaka zdziwiona była jak piszczała
dzisiaj po południu do księdza śmigami o chrzcinach pogadać,tzrymajcie kciuki
jutro na szczepienie
i w końcu wyjaśniłam sprawę mojego zasiłku macierzyńskiego bo do tej pory kasy nie dostałam wczoraj 3 razy w UP mnie przełączali bo tacy wszyscy kompetentni...i na końcu babie się oberwało bo ja już nie wytrzymałam-ile można mówić każdej babie to samo dopiero decyzję podjęli,mam zasiłek od 29 kwietnia i koło 20 czerwca dostanę kasę przekazem pocztowym za kwiecień i maj a w lipcu już normalnie w banku odbiorę kasę za czerwiec akurat kasa przed chrzcinami się przyda,bo muszę jakąś bluzkę sobie kupić
Murchinson super,że kolki minęły
markotka dzięki jeszcze raz za herbatki,już je mam i dzisiaj wypróbuję czemu akurat 3 miesiące chcesz karmić Krzysia? za odpadnięty pępuszek
NOWA mój mąż śpi ze mną,innej opcji nie ma jest pokój na górze ale tam nawet gorąco jest w takie upały ale on jakoś nie umie beze mnie spać nawet jak ja w szpitalu byłam to spał razem z Hanią w naszym łóżku Milenka nieraz z nami śpi jak zasnę przy karmieniu,jest trochę ciasno ale A się nie wyniesie z łóżka,zresztą ja mu nawet nie pozwolę
Koroneczka o tak apetyt dopisuje bardzo,w końcu dzieci od nas ściagają co nieco
czyli mamy tak samoByłąm dzis u lekarza no i niestety diagnoza sie potwierdziła, jest skaza białkowa, masc nie pomagała wiec dostalismy tecepte na bebilon pepti.
No i kazała tez kupic oilatum, albo sama parafine do kąpieli dawac dziecku.
to nie jest tak źleW dzien standardowo tylko na spacerach a w nocy potrafi 6 godzin bez jedzenia
prawie,jeszcze troszkę na główce zostałoAniu a jak u Milenki? zeszla juz ciemieniucha?
czasami tak,ale nie zawsze chceA jak u Was ze smoczkami, dajecie?
mama Izuni witajcie
[ Dodano: 14-06-2011, 09:57 ]
no i już wstała po 20 min spania