no zapomniałam pisaćMajka miałaś napisać co w sprawie a tym kredytem czy pożyczka.
faktycznie byłam i sprawdzają kto wogóle obsługiwał w tym dniu itd, ale jeszcze mi nic znać nie dali ale byłam u swojego adwokata i on ich troche pogoni.
dzieki ze pytasz, relacje sa w miare ok. na poczatku lipca mamy rocznice slubu, ciekawe... czy pamieta? czy cos wymysli ? ogolnie burak z niego, malo romantyczny i malo wylewny w uczuciach. takze kazdy wyczyn u niego jest na skale Mont EverestSpadlamznieba a jak u ciebie humor i relacje z mezem ?
Oj mój też jest mało wylewny jeśli chodzi o uczucia, muszę sie upominać o słowo kocham czy jakieś przytulanki.Choć czasem pamiętam i robi sam z siebie ale tez romantykiem to on nie jest .Poprzednia rocznice nigdzie nie byliśmy i się pokłóciliśmy wlansie ze nic nie wymyślił.heh tak że nie jesteś jedynadzieki ze pytasz, relacje sa w miare ok. na poczatku lipca mamy rocznice slubu, ciekawe... czy pamieta? czy cos wymysli ? ogolnie burak z niego, malo romantyczny i malo wylewny w uczuciach. takze kazdy wyczyn u niego jest na skale Mont EverestSpadlamznieba a jak u ciebie humor i relacje z mezem ?
![]()
jakieś 50ha
Mój też nie romantyczny, nawet mi kwiatków na rocznicę nie kupuje bo twierdzi, że to wywalanie forsy w błotodzieki ze pytasz, relacje sa w miare ok. na poczatku lipca mamy rocznice slubu, ciekawe... czy pamieta?
Gotuj gotuj i poczęstujugotuje gulasz po meksykańsku i chyba będę siedzieć do północy.
Mój też nie romantyczny, nawet mi kwiatków na rocznicę nie kupuje bo twierdzi, że to wywalanie forsy w błoto
Mnie bez ogródka plecy bolą.
W twoim stanie to raczej normalna rzecz.
Ale potem już będzie lepiej jak maluda będzie na świecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość