Witam się po ciężkiej nocy!
Maksio ma katarek i w nocy obudził się z tak zapchanym noskiem, bo już nie mógł oddychać. Mój K aspiratorkiem próbował mu wszystko udrożnić, ten się darł w niebogłosy a ja płakałam
Całą noc był potem niespokojny, bo katarek wracał i co jakiś czas trzeba było nosek opróżnić. Wzięłam go potem do nas do łóżeczka i już był troszkę spokojniejszy, teraz też w końcu zasnął
Na szczęście innych objawów nie ma
Ciekawe kiedy złapał ten katar, ostatnio jak jechaliśmy samochodem auto było lekko uchylone- może od tego
Patrycja, bardzo Ci bidulko współczuję tego wszystkiego co na Was spadło
życzę Wam zdrówka. Na anemię odpowiednia dieta najlepsza, także dbaj o siebie.
Co do teściowej to moja na całe szczęście mieszka w Ameryce, gdyby była na miejscu na pewno by się wtrącała do wszystkiego. Pamiętam jak przyjechała na nasz ślub- była 3 tygodnie i zdążyła nam całe życie poukładać- miałam dość!W budowę też się nam wtrąca na odległość- to tak zróbcie to tak- a my jednym uchem wpuszczamy drugim wypuszczamy
Współczuję, że musicie to znosić.
Moja mama za to szanuje moje zdanie i mimo, że ona jako położna ma czasem odmienne robi po mojemu! Czasem tylko za dużo go nosi i przytula kiedy on zasypia, ale na szczęście się nie przyzwyczaił i usypia sam tak jak ja go nauczyłam
zoola27, ja podaję czasami koperkową, bo to jedyna która Maksiowi smakuje, ale częściej daję mu wodę.
Jestem naprawdę szczęśliwa, że Maks nie ma żadnych problemów z brzuszkiem- jeszcze go nie bolał, nie ma płaczu którego nie mogłabym opanować, kupkę robi codziennie i nie ma z nią problemu
A diety już praktycznie nie trzymam, jem wszystko- ostatnio jadłam kapustę, przedwczoraj fasolkę i nic- wszytsko w normie, Także tylko dziękować Bogu.
markotka, też będziecie teraz szczepić na pneumo i rota? Do mnie zadzwonili z przychodni, że się pomylili w dacie szczepienia Młodego i mam przyjść 22 zamiast 29, gorzej jak ten katarek nie przejdzie
Murchinson, po ile kupiłaś szczepionki w tej aptece? Mi mama co prawda załatwiła taniej, ale się tak zastanawiam, czy to naprawdę okazja, czy gdzieś w tej cenie można dostać te szczepionki. Herbatki doszły?
Motylek22, dwa aniołki masz w domu, super
Ale mój też aniołek, jak ma spać to śpi
[ Dodano: 17-06-2011, 12:19 ]
I po spaniu.....pozwolił tylko na napisanie posta