Która z bluzek najbardziej Wam podoba się i dlaczego?
1
2
3
4
5
6
7
8
Niestety pojawiło się mnóstwo oszustów, którzy absolutnie na oczy nie widzieli odzieży Japan Style a udają, że ją sprzedają. Mają kusząco niskie ceny i żerują na czasie dostawy towaru do klienta. Nigdy nie wysyłają towaru, a przez minimum miesiąc mogą zwodzić klientów, że towar jest już w drodze do nich. Czas dostawy przesyłki z Chin do Polski to ok. 10-14 dni, maksymalnie do 30 dni, jeżeli poczta jest przeciążona np. z powodu świąt. Także nie dawajcie się oszukać, że przesyłka jest w drodze do Was pół roku. Co prawda stąd do chin jest daleko, ale nie aż tak :)mam podobne doświadczenie, ciuszek Japan Style,śmiesznie tani,przesyłka 25 zł
zamówiłam w lutym,mamy czerwiec,przesyłki ani widu ani słychu
Pani ma 1700 negatywów
NIGDY WIĘCEJ!!!!
nie,to nie takBeataW, czemu ty kupiłas w ogole coś od kogoś kto ma tyle negatywów??
ja kupiłam w styczniu i jeszcze nic nie przyszło... nie było mi dane zobaczyc jaka jakoscNa wysyłkę czeka sie miesiac, a potem przychodzi szmata, jakość fatalna i niewiele majaca wspólnego ze zdjeciem
zamówiłam w lutym,mamy czerwiec,przesyłki ani widu ani słychu
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość