Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 10:28

Dzien doberek :-)

ale mi dobrze dzis sie spalo, ale jakos krotko, Erys wstal jakos po 7
Za oknem zikno i deszczowo, pada mzawka, jejku kiedy sie wypogodzi :ico_olaboga:
Wczoraj miałam czyszczenie organizmu, zjadłam coś nie świeżego chyba
hehe tez tak mam jak zjem cos nie swiezego , chociaz Cie przeczyscilo :ico_oczko:
czekamy na relację z wizyty
oj troche sie denerwuje, jakos stresuje sie czy wszystko jest ok
że masz ten sam syndrom co ja :ico_oczko: najchętniej całymi dniami buszowałabym po sieci i szukała ciuszków i innych rzeczy dla maluszka :ico_oczko:
oj tak, wiesz co musze troche przystopowac, bo maz namnie juz krzyczy :-D
wybraliśmy klasyczne drewniane.
bardzo ladne, mamy bardzo podobne, Erys ma proste te luki i w kolorze sosny i po drugiej stronie tez jest barierka do polowy, jestem zadowolona,maly spi w nim super, a najwazniejsze to, ze ma duzo w nim miejsca

A dzis przyszla bluzeczka, ktora kupilam malemu jest przesliczna i taka malutka:)
Obrazek

[ Dodano: 21-06-2011, 10:29 ]
Lo matko, a ja szosty miesiac juz zaczelam, ale leci :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 10:37

Lo matko, a ja szosty miesiac juz zaczelam, ale leci :ico_olaboga:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no coś szybciej mi ta ciąża mija :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
moze dlatego ze Maja mi zajmuje większosc dnia :ico_haha_01: i nie daje sie nudzić :-D

[ Dodano: 21-06-2011, 10:38 ]
oj troche sie denerwuje, jakos stresuje sie czy wszystko jest ok
na pewno, trzymamy kciuki za dzidziusia :ico_oczko:
daj znac po usg :-D

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

21 cze 2011, 12:28

kwiatunio, super, że cukier Ci nie skacze, oby tak pozostało :ico_sorki:

izuś_85, bardzo ładnie urządziliście pokoik Majce :ico_brawa_01: nie wiedziałam, że tak ciekawie wygląda zielony w połączeniu z różem :-) a te reklamy dziś też mnie wyjątkowo denerwują :ico_zly:

Pati85, nie ma co się stresować, na pewno będzie dobrze :ico_oczko: bluzeczka śliczna :-) Gratki za 6 okienko :ico_brawa_01:
no coś szybciej mi ta ciąża mija :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja mam to samo :ico_oczko:

U nas też pada deszcze, więc siedzimy w domu. Popołudniu odwiedzi nas moja mama, bo wróciła z urlopu i stęskniła się za wnusią. Już się nie mogę doczekać kiedy będzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 13:15

bardzo ładnie urządziliście pokoik Majce :ico_brawa_01: nie wiedziałam, że tak ciekawie wygląda zielony w połączeniu z różem :-)
tak było na naszym starym mieszkanku
teraz kiedy mieszkamy z Natalią też Maja ma ściany różowo-zielone :ico_oczko:
na razie śpimy u niej, bo jeszcze czekam na kolejny przelew i wtedy sie wyniesiemy od Majki na dobre jak kupimy te nowe łózko

ale ogólnie bardzo mi sie podoba połączenie róż-zieleń :ico_brawa_01:
w oknie powiesiłam dwa woale różowy i zielony jak lambrekin
posciel też Maja ma zielono-różową jak widać na tych zdjęciach :ico_oczko:

jak wynieisemy sie od Majki i zrobimy przemeblowanie to pokazę wam pokój moich dziewczynek :ico_brawa_01: ale to za pare miesiecy, pewnie w okolicach września :-D
a te reklamy dziś też mnie wyjątkowo denerwują :ico_zly:
wpisz w gooogla "adblock plus" jak masz mozille
do opery nie trzeba bo ona coś ma tylko trzeba umieć włączyć
a na internet explorer polecam "pop up stopper" chociaz adblock plus też tam chyba działa, nie wiem musiałabyś poczytać

szkieletorek

21 cze 2011, 13:16

Wczoraj miałam czyszczenie organizmu, zjadłam coś nie świeżego chyba
hehe tez tak mam jak zjem cos nie swiezego , chociaz Cie przeczyscilo :ico_oczko:

A dzis przyszla bluzeczka, ktora kupilam malemu jest przesliczna i taka malutka:)
[url=http://img217.imageshack.us/img217/7060/ilovemummy.jpg]Obrazek[/URL]
Mnie by się przydało takie oczyszczenie bo znów mam zatwardzenie.

Śliczna bluzeczka.A najbardziej chyba cieszy napis ;)
Ja mam tez taka jedna bluzeczkę z napisem ,, córeczka mamusi,, uwielbiam ja .

Buszowanie po allegro i zakupy to moja choroba która się coraz bardziej ujawnia hehe.
Teraz czekam na wypłatę i Paweł już wie co chce kupić.
W końcu zdecydowaliśmy się na łóżko dla Wiki i jednak wybraliśmy klasyczne drewniane. Nr aukcji allegro: 1672217394
Bardzo ładne łóżeczko.
Przemek twierdzi ze to za wczesnie dla Majki na zabranie smoka

dziś jadę z koleżanką do Ikei, kupię Majci lampkę gwiazdkę
Ja Oli ostawiłam smoka około 2 latek mimo że używała go tylko do spania.
Mimo że rodzice bali się histerii to nic takiego nie było.Zrobiłyśmy oficjalne pożegnanie smoczka , sama go wywaliła do pieca i nie płakała nic a nic. Potem w ten sam dzień pytała o niego chyba 3 razy więc odpowiadaliśmy ,, nie pamiętasz kochanie, wyrzuciłaś go do pieca ,,.I tyle było.Tak samo odstawienie butelki ze smoczkiem .
Ja jeśli mała sama chętnie oddała smoka to zrobiłabym takie oficjalne pozbycie się tylko by ona sama to zrobiła a nie ty czy mąż .I pozbyła się , im większa tym czasami trudniej oduczyć.
Ale każdy robi jak uważa.
napisałam do LK w sparwie tych reklam
Ja się podpisuje pod toba , też mnie to denerwuje że jedne mogą byc i sa ok.

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 13:19

Proszę o nie podawanie nr aukcji allegro, ponieważ to też jest reklama prszę wstawiajcie zdjęcia albo piszcie nazwę!

szkieletorek

21 cze 2011, 13:21

Dobra idę do małej bo byłyśmy na zakupach i kupiłam ananasa.Teraz mnie gnębi żebym jej obrała bo ona będzie jeść.To jest taki mały żarłok wszystkiego że mówię wam .Chciałabym by moja taka była do jedzenia;)

Do sklepu jak wchodzimy to nie mówi nic kiedy idziemy obok chipsów czy soków ale jak widzi owoce to mówi ,,Ago może kupimy owoce ,, no i jak mówię ze tak to pakuje wszystko na co ma ochotę a chyba nie ma takiej rzeczy która nie lubi.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 13:34

Proszę o nie podawanie nr aukcji allegro, ponieważ to też jest reklama prszę wstawiajcie zdjęcia albo piszcie nazwę!
no prosze jaki odzew!
a na moją wiadomosc LK pewnie sie pokwapi za miesiac odpowiedzieć :ico_haha_01:

[ Dodano: 21-06-2011, 13:38 ]
no właśnie... ja bym już jej nie dawała, bo sama go wyrzuca z łóżeczka, wózka i woła "kota,kota" żeby kot zabrał, pytam damy monio kotkom? a Maja ze "tak"
tyle ze ona go woła potem i chce ale nie histeryzuje już i nie płącze za nim jak kiedyś...
ale tatuś jest innego zdania i woli zeby miała swojego "kolegę" póki uczymy odpieluchowania :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 13:38

ja wcinam obiadek czyli aż 4 pierogi i za 1,5 godzinki kolejny pomiar :ico_noniewiem:

szkieletorek

21 cze 2011, 13:49

no właśnie... ja bym już jej nie dawała, bo sama go wyrzuca z łóżeczka, wózka i woła "kota,kota" żeby kot zabrał, pytam damy monio kotkom? a Maja ze "tak"
tyle ze ona go woła potem i chce ale nie histeryzuje już i nie płącze za nim jak kiedyś...
ale tatuś jest innego zdania i woli zeby miała swojego "kolegę" póki uczymy odpieluchowania :ico_noniewiem:
To może porozmawiaj z nim i wytłumacz ze zrobicie pożegnanie smoka ale nie na sile tylko z własnej woli małej.A w zamian dostanie np takiego misia przytulankę jak pieluszka.Kurde wszedł genialny zakaz wstawiania linków i nie pokaże ci o co mi chodzi a nie mam czasu by zdjęcia wklejać bo to dłużej trwa. Może to go przekona.

Mówię ci moja miała smoka do spania ale musiał być bo inaczej nie zasnęła i był bek więc wydawało mi się że będzie ciężko. Ale stwierdziłam że 2 latka to już wystarczająco i myślę spróbujemy się z nim pożegnać ale nie na siłę. Wzięłam ja jednego dnia na rozmowę, mówię wiesz kochanie ile masz latek ?On ami odpowiedziała ile ma , więc jej mówię jesteś już duża dzielna dziewczynka. Potem pytam wiesz kto doi cumelka ? Ona że małe dzidziusie i lale. No i tak sobie rozmawiałyśmy by jej uświadomić że jest duża i małe dzieci tylko maja smoka. Potem mówię to co skoro jesteś duza to może nie potrzebujesz już smoczka ? Może go wyrzucimy ? Pożegnasz się z nim i zrobisz papa. Zgodziła się z uśmiechem na twarzy. Poszła po reklamówkę (kazałam jej , bo myślę jak wywalimy do pieca , będzie w sadzasz , a rodzice pewno ulegną szybko jak będzie sie buntować wiec w razie W żeby był do użytkowania) wrzuciła go ale najpierw wycałowała , wtuliła , papa ,mu robiła heh myślałam że padnę i sama wrzuciła do pieca, zamkła drzwiczki i tyle.Chodziła dumna że sama to zrobiła.Potem przyszedł czas na popołudniowa drzemkę i pyta mnie gdzie smok bo ona chce , ja mówię kotku nie pamiętasz?Wyrzuciłaś do pieca .A ona aha i to było tyle.
A pożegnanie z butelka było podobne tylko nie do pieca lecz mówiłam że wyślemy małemu dzidziusiowi który asie urodził i nie ma z czego mleczka pic , wysłała a w zamian dostała miseczkę .

[ Dodano: 21-06-2011, 13:51 ]
ja wcinam obiadek czyli aż 4 pierogi i za 1,5 godzinki kolejny pomiar :ico_noniewiem:
No to chyba pękniesz po tej porcji.
Ranyy ciężko by ki było zjeść tak mało.
Ale czego się nie robi dla tych maleństw.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”