Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2011, 16:01

ja tylko na chwile sie melduje jestem zabiana bo kupuje farby, gladzie i inne dziadostwa potrzebne do remontu. Jutro czeka mnie dokładnie to samo wec chyba dopiero w czwartek wasdoczytam albo dopiero po weekendzie.

Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 25 tydzień Oliwki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Miłego dnia Kochane

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 18:23

Julka coś przeziębiona, kaszle, ma stan podgorączkowy :ico_chory: ledwo A się wykurował to teraz młoda :ico_olaboga:

placuszek juz dziś upiekłam, posprzątałam, jutro laba :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 18:39

Cześć :-)

Hehe, ale się Inia uśmiałam!
Taki miałyśmy szczwany pomysł z wstawianiem numeru aukcji :ico_haha_01:
To, kurczę nawet nie zobaczyłam tego łóżeczka! :ico_zly:
Straaaaasznie to wkurzające! Że co niby reklama- nagle wszystkie kupimy takie same łóżeczka, bo Ty wkleiłaś numer aukcji?????

kwiatunio, :ico_olaboga: ale Ty masz teraz dietkę!
Ja to bym nawet smaka nie poczuła po 4 pierogach!
No, ale z drugiej strony, jak pisze szkieletorek, czego się nie robi...

Izuś cudny pokoik Majki!
Widać,że masz rękę do takich rzeczy i pokój dziewczynek na pewno cudny będzie.

izabelllla123, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień!

Ja dziś miałam zabiegany dzionek- no, ale dentysta zaliczony, kwiatki zamówione (idziemy we czwartek na wesele), płytka dla M. odebrana i paczka z poczty....

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 19:17

Uffff niedawno wrocilismy, zajechalismy jeszcze do Kauflandu na male zakupki,
po drodze po czesci odebral moj Przemek, bo zamawial do auta i jakos nam zeszlo.

A wiec wszystko z synkiem jest w porzadku, wszystko jest tak jak powinno byc,choc przez chwile najadlam sie strachu jak lekarz przygladal sie serduszku tak dlugo, przyblizal, tarzymywal obraz, patrzyl, a ja normalnie patrzylam i sie nie odzywalam, ale powiedzial, ze wszystko jest ok. Maly caly czas mnie kopal, potwierdzil, ze chlopiec tym razem nawet i ja widzialam pisiorka :-D
Warzy 575 gram i powiedzial, ze to prawidlowo wiec sie ciesze, ze jest zdrowy nasz synus
:ico_brawa_01:

Wkurza mnie to juz, ze nic nie mozna wstawic na forum, dajcie spokoj co sie porobilo :ico_olaboga: :ico_zly:

izus fajnie wyglada polaczenie rozu z rozowym, fajny pokoik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kwiatunio, dobrze, ze na razie cuukier Ci nie skacze, oby sie juz unormowalo

izabella :ico_brawa_01: za 25 tydzien corci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pati85, bluzeczka śliczna :-)
dzieki
Gratki za 6 okienko :ico_brawa_01:
dziekuje
Śliczna bluzeczka.A najbardziej chyba cieszy napis ;)
dzieki, oj tak napis cieszy i to jeszcze jak :-)
Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 19:20 przez Pati85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 19:19

ale Ty masz teraz dietkę
staram się choć muszę przyznać ze nie zawsze :ico_sorki: ale jak na razie cukier jest super nie przekracza nawet 110 :ico_sorki:

nafaszerowałam młodą syropami a teraz pije mleko z miodem i czosnkiem :ico_sorki: mam nadzieję że obędzie się bez wizyty u lekarza :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 19:19

A i spytalam co z terminem porodu i w koncu, w ktorym tygodniu jestem wiec pwoiedzial, ze jestem w 23 tygodniu i 3 dniu ciazy wiec sie zgadza, a nie jak jak ten moj gin twierdzi, ze 3 czy 4 dni do tylu wiec teraz jak pojde to mu powiem noi termin sie zgadza, bo tak to termin sie nie zgadzal z tym co moj gin twierdzil. Wiec trzymam sie tego co powiedzial ten gin

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 19:20

Maly caly czas mnie kopal, potwierdzil, ze chlopiec tym razem nawet i ja widzialam pisiorka :-D
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 19:23

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki,, ciesze sie bardzo

A wlasnie mam do Was pytanko, bedziemy teraz odswiezac sciany wszedzie i chcialabym u chlopcow wsypialni kolor polzyc, bo skoro juz wiemy, ze drugi bedzie synek wiec mozna zaczac dzialac i w pokoju do zabaw tez pomalowalabym na inny, teraz ma wszystkie sciany na zolto, a chce na jedna sciane foto tapete mu w autka polozyc a reszte pomalowac, ale nie wiem na jaki kolor, jak macie jakies propozycje to chetnie skorzystam z Waszych podpowiedzi :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

21 cze 2011, 20:58

izuś_85, jestem bardzo ciekawa pokoju twoich księżniczek :-)

Jaka natychmiastowa reakcja moderatorów. Szkoda Kocura Bura, że twój pomysł nie przeszedł :ico_noniewiem: wklejam w takim razie fotkę:

Obrazek

szkieletorek, słodkie to pożegnanie ze smokiem miała Ola :ico_brawa_01:
Stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 25 tydzień Oliwki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gratki :-D

Pati85, super, że wszystko dobrze :ico_sorki: no i masz już pewność, że chłopak :-D co do kolorku ścian, to dużo zależy od tego jaki jest pokój, czy słoneczny, czy duży itp. Chyba najlepiej będzie jak się pokierujesz swoją własnym gustem, na pewno będzie ładnie.

kwiatunio, zdrówka dla córci :ico_sorki: tak trzymaj z tym cukrem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 21:48

no i masz już pewność, że chłopak :-D
oj tak, nic nie odpadnie i nie bedzie zadnych niespodzianek :-)
czy słoneczny, czy duży
oba sa sloneczne, ale sypialni ajest bardzo mala, wiekszy jest pokoj zabaw, trzzeba bedzie cos wymyslic i cos fajnie skomponowac, bo chcialabym dwa kolorki, sama nie wiem :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”