Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2011, 22:11

Jestem z michą truskawek :ico_brawa_01:

Pati85, super wieści :ico_brawa_01: Dobrze,że doktorek wyoglądał dokładnie, teraz możesz mieć pewność,że zdrowiutki! Chociaż chwilę grozy przeżyłaś :ico_olaboga:
A co do kolorków to ja jestem zwolenniczka jasnych kolorków, takich neutralnych wręcz, bo wtedy można poszaleć z dodatkami. Takie odważne połączenia to podobają mi się bardzo, zwłaszcza jak nie są przytłoczone meblami. Ja walnęłam w sypialni naszej jedną ścianę na pomarańcz :-D , ale generalnie nasza sypialnia dość oszczędna, więc spoko to wygląda. U Zuzi mamy pół ściany na niebiesko- obok okna i do parapetu.

inia1985, nie widzę Twojej fotki :ico_placzek:

Pisałyście o wyskakujących reklamach- ja ich nie mam.
Może coś M. powłączał,żeby nie było na forach. A może to antywir blokuje? Mamy Kasperskiego czy jakoś tak :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2011, 08:05

Dzien Doberek :-)

wlasnie wstalam trzeba cos zjesc bo z glodu skreca :-D
juz nad ranem spac nie moglam, bo jesc sie chcialo.
teraz możesz mieć pewność,że zdrowiutki!
oj tak i to najwazniejsze, teraz jestem spokojniejsza

Ja tez nie mam zadnych reklam, nie wiem o co chodzi.

Kocura Bura dzieki za wypowiedz odnosnie kolorow :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2011, 08:26

witam,

ja na chwilkę bo muszę się szykować do młodej do przedszkola, nocka ciężka młoda strasznie kaszlała :ico_placzek: jestem z Nią umówiona na popołudnie do lekarza :ico_sorki: i jeszcze jadę z A do Poznania wymienić ten kombinezon co mu kupiłam tydzień temu bo stwierdził, że jest za krótki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2011, 09:19

hej dziewczyny

u nas dziś upał strraszny wiec zaraz wyruszamy do piasku :ico_oczko:
w biedronce są wiaderka i foremki z wadera moze sie jeszcze załapię to kupie Majci takie

Pati85, co do połączeń kolorów dla chłopców to mi sie podobają rózne zestawienia, zalezy od wnetrza, jeśli miałoby być stonowano to uwielbiam połączenie beżu piaskowego/cappucino i błękitu pastelowego
pieknie to wyglada jak meble są albo granatowe, turkusowe (blaty oczywiscie) albo całe białe :ico_brawa_01: gdybym miała dwóch synów to właśnie mieliby beżowo-błękitny pokój :ico_oczko: ewentualnie beżowo-zielony bo kocham ten kolor

jeśli bardziej kolorowo to połączenie żółci z niebieskim albo zieleń z niebieskim
zalezy co ci w oko wpadnie i jakie kolory lubisz

wczorajsza wyprawa do ikei udana, kupiłam Majci lampkę gwiazdkę, poduszkę i kredę do pisania po asfalcie :ico_oczko: koleżanka obkupiła sie tez nieźle a Przemek w dodatku podjechał po nas autem z pracy wiec nie musiałyśmy sie tłuc ze zlewem w autobusie :ico_oczko:
ale nie obeszło sie bez wypadku w ikei, Maja uciekinier pognała tak szybko przez te pokoje ze musiałam ją gonić bo mogłaby sobie coś zrobić albo sie zgubić, pół sklepu przebiegłam i gdy już ją łapałam schyliłam sie żeby złapać ja za rękę i uderzyłam sie głową o stojak, mam ogromnego guza na czole i rozciętą skóre, koleżance sie słabo zrobiło jak mnie zobaczyła bo mi krew leciała :/ troche wyglądam jak pobita z rozciętym czołem hehe

[ Dodano: 22-06-2011, 09:21 ]
kwiatunio, współczuje takiej dietki :ico_olaboga:

[ Dodano: 22-06-2011, 09:22 ]
ach no i ja dzisiaj też świętuję 25 tydzień Lenki :ico_tort:

elibell
4000 - letni staruszek

22 cze 2011, 09:27

Doberek:)

Już wczoraj brakło mi natchnienia na pisanie ale doczytałam was tyle, ze jak to ja nie pamiętam juz nic :ico_wstydzioch:

Pati a i co z tym ciągnięciem w okół pepka, bo chyba nie pisałaś co to moze być???sama ciekawa jestem bo miałam raz taki atak ale u mnie to pewno żołądek był.

kwiatunio zdrówka dla malutkiej, niech to będzie szybka choroba traz dwa i po niej

inia ja też fotosa nie widzę

izus Ty pokazałas pokoik dziecka, kurde ale superowo zrobiony zielony z różem super się komponują, nawet nie wiedziałam, że tak można:)

Ja nie mam problemu z tym, bo niestety dom wynajmowany i przed naszą wprowadzką remontowany, więc nie zmieniamy zupełnie nic, tylko jedną sypialnię jeszcze przemalujemy bo tam nic nie było robione, ale na biało lub piaskowo bo na to zgodę dostaliśmy, tutaj jak z agencji się dom ma niestety nie można szaleć albo inaczej, można zgodzili b y się ale jak będą kazać sie wynosić to ma wszystko wrócić do stanu sprzed wproadzenia, ale i tak jest ok, mała ma pomarańczowy pokoik więc fajnie, a ja miałam jeszcze z PL zasłonki pomarańczowe to się chociaz przydały:)

u nas spokój choc kurde nie ważne o której nasze dziecię pójdzie spać wstaje o 7 i koniec spania:( a tak by sie chciało choć do 9 poleniuszkować.
Moja ma jutro urodzinki i zajecia w pkolku to robię dzieciaczkom mufinki:)
Mąż do centrum jedzie pozałatwiac trochę spraw oilnych i pojedzie do mojej agencji moje macierzyńskie zgłosić, więc mam czas do jutro z decyzją ile jeszcze chcę pracować. Ale chyba z 15 sierpnia idę na macierzyński, miesiac przed terminem to taka odpowiednia pora co????? myslałam tydz dłużej, ale już przesada niby tylko tydz ale jednak.

|A jak u was????

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2011, 10:00

Pati a i co z tym ciągnięciem w okół pepka, bo chyba nie pisałaś co to moze być???
no wlasnie nie wiem co to bylo, ale na razie cisza, mowilam wczoraj o tym lekarzowi, mowil, ze zaraz sprawdzi i wlasnie nie wiem czy sprawdzal, bo nic mi nie powiedzial, a ja pozniej zapomnialam sie spytac, wypadlo mi to z glowy, dopiero wracajac do domu mi sie wlasnie przypomnialo
ja dzisiaj też świętuję 25 tydzień Lenki :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

I fajnie, ze wyprawa udana i zakupy zrobione :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
uwielbiam połączenie beżu piaskowego/cappucino i błękitu pastelowego
beżowo-zielony
bardzo ciekawe pomysly, dzieki :ico_sorki:
:ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2011, 10:33

Witam Kochane nadal was nie doczytałam bo walcze z remontem, wieczorem jeszcze idziemy na grilla i duszonki wiec robię sałatke grecką, bo taki dostałam przydział. W międzyczasie byłam na woskowaniu bo dziś o 15.45 wizyta u gina, kurcze tak jestem zabiegana że masakra, wczoraj jeszcze farbowałam sobie włoski na jagodowy kolor ..... generalnie czarny, ale w slońcu na jagodowy kolor się mieni.

Postaram sie napisać jak po wizycie ale nie obiecuję.

Całuski dla was

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2011, 11:04

Cześć :-)
ja dzisiaj też świętuję 25 tydzień Lenki
:ico_brawa_01:

kwiatunio, zdrówka dla Córeczki :-)

Pati85, to teraz masz aż nadto propozycji co do kolorów, masz w czym wybierać :ico_haha_01:

Muszę się wziąść za siebie, bo jutro idziemy na wesele, no i trza jakoś wyglądać :-D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

22 cze 2011, 12:10

Pati pokój mojej córci jest mały, światła wiele nie ma w nim .
Kolory to czerwony i troszku ecru.
Jak kiedyś będę więcej mieć czasu ( ciągle tak kurde pisze) to pokaże ci zdjęcie.
Wygląda to bardzo fajnie, takie jest moje i Pawła zdanie.
Malowaliśmy rok temu nie wiedząc jaka będzie płeć ale czerwony uważam ze pasuje do obu płci.
Jestem z michą truskawek :ico_brawa_01:
Po ile truskawki są teraz ? My już nie mamy dawno, niestety susza sprawiła że było mniej niż zawsze i do tego wcześniej się skończyły.

Kobietki jak objawiają się hemoroidy ? Jak to rozpoznać.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2011, 12:13

Po ile truskawki są teraz
u nas od 6,50-8zł więc nadal sa drogie a cena juz nie spadnie podobno.

Hemoroidy

Do typowych objawów zaawansowanej choroby zaliczyć można świąd i pieczenie w okolicy odbytu, obrzęk, stałe wilgotnienie odbytu i ból. Krwawienie – na początku choroby zwykle bezbolesne, ma miejsce w czasie wypróżniania lub częściej po wypróżnieniu. Plamy śluzu lub krwi na papierze toaletowym czy też bieliźnie świadczą o chorobie hemoroidalnej. Krew ma żywoczerwoną barwę.

Może dojść do zakrzepowego zapalenia wypadniętego żylaka. Wypadnięte i uwięźnięte w zwieraczu odbytu żylaki przybierają kształt kulistych, sinych i bolesnych guzków. Ból występuje wówczas przy ucisku, chodzeniu i siadaniu.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”