hej dziewczyny
u nas dziś upał strraszny wiec zaraz wyruszamy do piasku
w biedronce są wiaderka i foremki z wadera moze sie jeszcze załapię to kupie Majci takie
Pati85, co do połączeń kolorów dla chłopców to mi sie podobają rózne zestawienia, zalezy od wnetrza, jeśli miałoby być stonowano to uwielbiam połączenie beżu piaskowego/cappucino i błękitu pastelowego
pieknie to wyglada jak meble są albo granatowe, turkusowe (blaty oczywiscie) albo całe białe

gdybym miała dwóch synów to właśnie mieliby beżowo-błękitny pokój

ewentualnie beżowo-zielony bo kocham ten kolor
jeśli bardziej kolorowo to połączenie żółci z niebieskim albo zieleń z niebieskim
zalezy co ci w oko wpadnie i jakie kolory lubisz
wczorajsza wyprawa do ikei udana, kupiłam Majci lampkę gwiazdkę, poduszkę i kredę do pisania po asfalcie

koleżanka obkupiła sie tez nieźle a Przemek w dodatku podjechał po nas autem z pracy wiec nie musiałyśmy sie tłuc ze zlewem w autobusie
ale nie obeszło sie bez wypadku w ikei, Maja uciekinier pognała tak szybko przez te pokoje ze musiałam ją gonić bo mogłaby sobie coś zrobić albo sie zgubić, pół sklepu przebiegłam i gdy już ją łapałam schyliłam sie żeby złapać ja za rękę i uderzyłam sie głową o stojak, mam ogromnego guza na czole i rozciętą skóre, koleżance sie słabo zrobiło jak mnie zobaczyła bo mi krew leciała

troche wyglądam jak pobita z rozciętym czołem hehe
[ Dodano: 22-06-2011, 09:21 ]
kwiatunio, współczuje takiej dietki
[ Dodano: 22-06-2011, 09:22 ]
ach no i ja dzisiaj też świętuję 25 tydzień Lenki