[ Dodano: 23-06-2011, 09:09 ]
Witam się z Wami i stawiam

Uploaded with ImageShack.us wraz z

Uploaded with ImageShack.us
z okazji 2 urodzinek mojej Elizki:)
a tam nawet jakby za ciężkie lepiej większe niż małutkie z niedowagą.Mój maluch w 24tyg miał 741g i ginka powiedziała, że ładnie prawidłowo
Moja tez ma zawsze więcej niz normy ksiązkowe.to moj synek tez duzy jak tak, bo wazy 575 gram, ale gn mowil, ze prawidlowa wagaNo jest wielkolud pisze w suwaczu że ma ponad 500g moja Kruszynka ma prawie 800g
Nie wiem czy to wczesne sadzanie coś pomoże. Mam znajoma która tak robiła, i fakt mały robił siku ale to nie było kompletnie świadomie.A teraz ma 1,5 roku i nic nie robi . Zablokował się czy coś, tak że mówi że już nie zrobi tak bo efekt odwrotny a nie ma co dziecka tak wcześnie męczyć.dokladnie, ja chyba zaczne sadzac jak maly bedzie juz umial siedziec, im predzej tym lepiejI pomyśleć,że jeszcze raz trzeba będzie przez to przejść
Ja jak do tej pory jestem 1,8 kg na plusie, zobaczymy teraz jak pojde ile przytalam, bo troche wiecejj zaczynam jesc![]()
My nie będziemy używać pampersów tylko te pieluchy hmm tzw eko .Nie pamiętam jak się to poprawnie nazywa. Wychodzi taniej a nie trzeba prac w wysokiej temp i prasować.Tylko ze pewno droższe niż tetra zwykła.aż się zastanawiam nad tetrami u drugiego dzieciatka, ale kurde prać gotować itp to wszystko a wiadomo mało by tego nie było, eh wygodniej pampera:)
czyli nie ma reguły...A teraz ma 1,5 roku i nic nie robi
?? wklej fotkętylko te pieluchy hmm tzw eko
patrzyłam ostatnio i na finiszu miałam +16a ile z Wiki przytylas
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość