to już jest wytłumaczenieprzeczytałam własnie, ze w 2 m.ż. jest skok rozwojowy, maluszki potrzebują m inn. wiecej jeść, stąd może u nas częstsze domganie się cyca![]()

Mariola_Larose na pewno znajdziesz odpowiednią sukienkę dla siebie

wytłumaczyłam jej ze nie wolno bic braciszka bo jego to boli, ze pewnie nie chciałaby zeby jakies dziecko ja uderzyło lub mama albo tata.ze nie wolno sie bic i ze trzeba btara przeprosic no i pocałowała go w ten brzuszek.a jak zareagowałaś na to,że Nataszka uderzyła Tymonka?
to fajnie wytłumaczyłaśwytłumaczyłam jej ze nie wolno bic braciszka bo jego to boli, ze pewnie nie chciałaby zeby jakies dziecko ja uderzyło lub mama albo tata.ze nie wolno sie bic i ze trzeba btara przeprosic no i pocałowała go w ten brzuszek.
powiem wam ze jest na prawde ciezko........czasem mam dosc
mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtórzy![]()
![]()
to powodzenia i wytrwałości życzęJa właśnie zaczynam na brzuszek aerobiczną 6 Weidera Mam zamiar doprowadzić go do stanu z przed ciąży![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość