Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 08:14

Melduje sie z rana

nocka super, przespalam cala, maly tez spal ladnie cala noc, widac, ze byl strasznie zmeczony. Wstalismy wlasnie jakies 10 minut temu, za oknem duchtka, w domu to samo, okna pootwierane,bo nie ma czym oddychac, powietrze stoi :ico_olaboga:
No ja jak ta maszynką się ogolę to nie jest całkiem łyso i właśnie nie podrażnia bo nie ma co.
Na tzw jeżyka hehhee
hehe, to ja sobie zawsze skracam na jezyka maszynka do scinania wlosow a ptem normalna jade na zero, moze i ja tak bede teraz zstawiac, ogolnie nie lubie zostawiac wlosow, ale w ciazy moge zrobic wyjatek
Izus, bardzo ladne te psciele, wlasnie wstawilas fotke jednej, ktora mi sie podoba i chyba beda ja kupowac a mianowicie zdjecie nr. 3 tylk ja znalazlam jeszcze z misiami na chraniaczu albo z sercami

Ja wczoraj pszlam z malym i razem z nim zasnelam, obudzilam sie bylo juz po 23 :ico_szoking:

Dzis trzeba za sprzatanko sie brac i cos na obiad wymyslic, ale co, nie chce sie w takie upaly w ogole przy kuchni stac i gotowac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 09:08

witam,

ale napisałyście :ico_szoking:

ja śniadanko mam zjedzone, choć nadal głodna jestem :ico_noniewiem: Julka ogląda bajki, 1 pranko już się kończy prać, po południu muszę jeszcze wiśnie wydrylować bo A pyszną naleweczkę zrobi :ico_sorki: :ico_oczko:

co do glukozy to ja kupuje w aptece ale bez recepty :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2011, 09:19

Wstalismy wlasnie jakies 10 minut temu, za oknem duchtka, w domu to samo, okna pootwierane,bo nie ma czym oddychac, powietrze stoi :ico_olaboga:
Bardzo chętnie się z tobą podzielę tym chłodem . Już chyba zapomniałam co to gorąco hhe
No ja jak ta maszynką się ogolę to nie jest całkiem łyso i właśnie nie podrażnia bo nie ma co.
Na tzw jeżyka hehhee
hehe, to ja sobie zawsze skracam na jezyka maszynka do scinania wlosow a ptem normalna jade na zero, moze i ja tak bede teraz zstawiac, ogolnie nie lubie zostawiac wlosow, ale w ciazy moge zrobic wyjatek
No one mi zostają bardzo króciutkie więc nie ma tragedii a wole takie niż by mnie swędziało i bolało.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 10:08

wole takie niż by mnie swędziało i bolało
oj z tym to katastrofa, zadrapac sie mozna na smierc :ico_olaboga: ja sie potem dotknac nie moge tak boli

My sniadanko zjedlismy, a mi sie nie chce nic robic, ale trzeba zabrac sie za sprzatanko i obiados jakis, moze na szybkiego spaghetti :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 10:10

widzę że temat golenia jest na tapecie :ico_oczko: ja na szczęście jeszcze gole się sama :ico_sorki: ale paznokcie u nóg wymalować już jest gorzej :ico_olaboga:

ja właśnie pije kawusię i wcinam kawałeczek drożdżówki :ico_wstydzioch:

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 cze 2011, 10:11

dzień dobry :-)
codziennie was podczytuje ale ze względu,że mam dwa adehadowce w domu i remont ,niemam czasu popisac :ico_noniewiem:

Wczoraj miałam miec wizyte u gina,pojechałam a tam okazalo sie ze jej niema i bedzie piątego ,wkurzyłam sie bo akurat,mąż ma urlop,,i mógł ze mna pojechac,moja dwa byly u taty,a tak piątego bede musiala jechac sama i dzieci niebede miala z kim zostawic.....Polozna zerkla tylko na wyniki i posłuchałysmy serduszka.Wyniki jak narazie ok,malutka non stop kopie,az ostatnio prawie sie poryczalam bo w jelita zaczela mnie kopac :-D

A tak pozatym to strasznie sie czuje :ico_noniewiem: w porównaniu do dwóch poprzednich ciąz jest inaczej,wszystko boli,niemoge sprzatac bo zaraz mam dusznosci i słabo mi,kręgosłup daje znac o sobie...ech...na plusie mam jakies 10 kilo a czuje sie jak wieloryb :-D

a i stawiam :ico_tort: zaczynam 7 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2011, 10:29

Wczoraj miałam miec wizyte u gina,pojechałam a tam okazalo sie ze jej niema i bedzie piątego
Kurcze co rusz to któraś z was pisze że gina nie było na wyznaczony termin. Ale to czemu oni nie dadzą znać telefonicznie? Kurcze nigdy mi się nie zdarzyło.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 11:41

pranko powieszone, za chwilkę 2 wstawiam, obiadek prawie zrobiony dziś będzie wątróbka z ziemniaczkami a na jutro robię zupkę owocową dla mnie i młodej

karina22

29 cze 2011, 11:52

szkieletorek, też sie wkurzyłam,że nie zadzwonili,toć numer telefonu zostawiłam,mam nadzieje ze we wtorek juz takiego numeru nie wywinie lekarz i bedzie :-D

kwiatunio, ale mi smaka na tą owocową zrobiłaś :-D chyba pójde wisienki zerwac i sobie ugotuje :-D
ja dzis na obiadek naleśniczki robie,młodym z dżemem a my zjemy z zasmażoną parówk,ą i ketchupem :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 11:54

Cześć :ico_kawa:

Ja rano byłam na badaniach i zła jestem, bo ceny badania moczu i morfologii z 10 zł zdrożały do 19 :ico_szoking: A specjalnie pojechałam tam, bo było najtaniej, a jutro w inne miejsce na ten test, wrr...

Pati85, no masakra z ta glukozą u Ciebie :ico_olaboga: U nas to grosze kosztujr, teraz na necie znalazłam 100 gram za niecałe 5 zł!

No ja też golę się maszynką, taką co M. golę głowę. Golę bez nakładki, więc niby na 0, ale mini zostaje, chrzanić to , w ciąży jestem, a przynajmniej nic nie swędzi :ico_sorki:
po południu muszę jeszcze wiśnie wydrylować bo A pyszną naleweczkę zrobi
moja mama też robi boską :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”