Doświadczony lekarz rozpozna azs bardzo szybko ale z tego co pisałaś to raczej o tym lekarzu tego powiedzieć nie można. Protopic to nie steryd ale jak każdy lek może powodować działanie uboczne. A Tosi przypadkiem nie ma uczulenia na mleko? (jeśli Ty jadasz produkty mleczne lub pochodzące od krówki). U nas też początkowo były krosteczki na twarzy wyczuwalne tylko pod palcami.no wlasnie wiem, i dlatego nie kupilamAle to steryd, lepiej niech przepisze Protopic
mowisz, ze ten protopic jest bezpieczny, tak?
i dziwi mnie to w ogole, ze tylko dotknal buzke i postwil diagnoze![]()
Ja też podaję Biogaję-tak na wszelki wypadek i espumisan ale tylko raz dziennie jak widzę, że nie może bączków puścić.
Mojemu D to sporadycznie się zdarza tak nas pobudzić ale dziś to już przesadził.mieliśmy podobnie,jak A wstawał to wszyscy się budzilizałatwiłam go kilka razy i budziłam jak ja szybko wstałam,zazwyczaj jak miał nocki i się wtedy nie wysypiał to nauczył się ciszej zachowywać rano
![]()
Nie wiem co doradzić w sprawie zakupów dla Mili.

Powiedz jej, że dziecko w ten sposób się uczy dotyka i smakuje wszystkiego (słyszałam w Mamo to ja) a nie że głodne. Mati co chwila rękę wkłada do buzi, a włosami kręci tylko jak jest już senny (podobnie do mojego siostrzeńca z tą różnicą że ten to kręci włosy mojej siostry albo mamy albo moje).A zdjecie swietne. Filipowi tez ostatnio reka z buzi nie znika a tesciowa sie drze ze on glodny albo ze mu sie pic chceratunkuuuuuu!
Z wyrzucaniem śmieci to u nas różnie bywa a ja zazwyczaj słyszę zapomniałem albo nie chciałem was pobudzić.
Dzwoniłam właśnie do swojej eks-szefowej by wystawiła mi referencje. Jak byłam w ciąży i mówiłam jej o tym to nie było problemu, teraz wielkie dąsy. Ostatecznie mam napisać sama i wysłać jej mailem wersję word to ona skoryguje i podpisze.
[ Dodano: 29-06-2011, 10:48 ]
Też tak już chcę!A ja musze sie Wam pochwalic, u nas dzis wielki dzien... Filip jak zasnal o 21.30 to obudzil sie o 6 i to wlasciwie tylko postekiwal ale ja juz nie wytrzymalam bo bylam juz zestresowana![]()
![]()
![]()
![]()
O 6 zjadl i obudzil sie 20 min temuPierwszy raz od porodu moge powiedziec ze sie wyspalam