Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 13:23

piję mleko zimne
ja mleka nie mogę bo mam tą cukrzycę :ico_noniewiem: ale chyba jutro renni sobie kupie bo na głowę dostanę :ico_zly:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2011, 13:29

ja własnie kupuję miętowe do ssania, lekarz powiedział że mogę go jeśc ile chcę bo w ciąży nie szkodzi. A czasem jak mnie taka maksymalna zgaga dorwie to jakbym zionęła to podpaliłabym mieszkanie, ani spać, pić.... tragedia istny ogien a po renni mam luzik.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2011, 13:41

my już z młodą po obiadku i za chwilkę szykujemy się na spacerek :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2011, 14:29

Padłam wczoraj po 19, czaicie W nocy złapał mnie skurcz łydki taki straszny, bo z 7 razy się nawracał az sie poryczałam z bólu.
No to sobie pospałaś.Ja takie spanie miałam w 1 trymestrze.Teraz w ciągu dnia też jestem senna ale wieczorem chodzę zazwyczaj spać kolo 23-24.

Skurcze tez miałam i wiem jak boli bo ja paznokcie wbijałam w łózko by nie obudzić całej chałupy. Ale odkąd biorę magnez i potas to tylko 3 razy chyba miałam i to takie bardzo słabe.
dziewczyny macie zgagę?? ja nie daje sobie z nią rady :ico_noniewiem:
Ja nigdy w życiu nie miałam zgagi więc nie wiem jak to jest. Ale nie wiadomo czy nie zasmakuje tego niedługo bo w ciąży to bardzo częste ponoć.

My też już po obiadku , teraz wcinam jogurta a mała ciągle szaleje choć delikatne kopnięcia. Tylko jak siedzę to często właśnie na pęcherz naciska i co chwila latam do wc.
Mąż poszedł do pracy a ja biorę się dalej za sprzątanie.
Oczywiście podgrzewając obiad wynalazłam jakieś tam cuda z szafki i popołudniu umyśliło mi się robić obiad na jutro już. Ja to czasami głupieje jak w domu siedzę.

[ Dodano: 29-06-2011, 14:32 ]
Firma blanca baby bielsko.
Chyba mam ich stronę internetowa.
A powiedz mi bo ja się boję że te tańsze to sie szybko zbija w takie cos płaskie jak z poduszkami sie robi.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2011, 14:44

A powiedz mi bo ja się boję że te tańsze to sie szybko zbija w takie cos płaskie jak z poduszkami sie robi.
moja jest wypełniona jakimś granualtem niezbrylajacym, antyalergicznym, mogę ją normalnie prac w pralce. Tą akurat polecił mi mój gin, jego żona miała taka samą i wykorzystała ją w kolejnych ciązach. Ja zawsze wolę iśc pomacać, ogladnąc dokładnie a z allegro nie wiem co mi by przyszło. A 59zł to nie jest aż tak dużo, jakakolwiek na allegro + koszt przesyłki i na to samo wychodzi. Wydaje mi sie że moja jest solidna, zobaczymy z czasem.

szkieletorek

29 cze 2011, 14:57

moja jest wypełniona jakimś granualtem niezbrylajacym, antyalergicznym, mogę ją normalnie prac w pralce. Tą akurat polecił mi mój gin, jego żona miała taka samą i wykorzystała ją w kolejnych ciązach. Ja zawsze wolę iśc pomacać, ogladnąc dokładnie a z allegro nie wiem co mi by przyszło. A 59zł to nie jest aż tak dużo, jakakolwiek na allegro + koszt przesyłki i na to samo wychodzi. Wydaje mi sie że moja jest solidna, zobaczymy z czasem.
Czyli że ta nie powinna sie tak robić.
No ale jak zamówię ta sama na ich stronie to powinna być ok.U nas nie ma czegoś takiego a nie mam czasu ani chęci jechać gdzieś dalej i łazić za tym .
Bo w następnym tyg miałam zamawiać ta motherhood ale ona kosztuje 120 zł + wysyłka więc jest różnica w cenie.

[ Dodano: 29-06-2011, 15:02 ]
To wypróbuj ja i powiedz czy u ciebie zdala egzamin , chodzi mi o to czy pomaga w spaniu .Bo jedna znajoma co juz urodziła znów odradza mi bo mówi że ona nie umiała z tym spac.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2011, 15:04

To wypróbuj ja i powiedz czy u ciebie zdala egzamin , chodzi mi o to czy pomaga w spaniu .Bo jedna znajoma co juz urodziła znów odradza mi bo mówi że ona nie umiała z tym spac.
nie ma problemu, jutro napiszę jak po nocy.

Na pewno dziewczyny jeszcze coś doradzą, ta firma sprzedaje tez na allegro poduszki.

szkieletorek

29 cze 2011, 15:11

A co to sa te ,, troczki,,?Jedne poduszki sa z inne bez .

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2011, 15:20

A co to sa te ,, troczki,,?Jedne poduszki sa z inne bez
to są takie sznurki do ściągania, wszyte w poduszkę

szkieletorek

29 cze 2011, 15:29

A co to sa te ,, troczki,,?Jedne poduszki sa z inne bez
to są takie sznurki do ściągania, wszyte w poduszkę
I co to daje? Bo jakos nie umiem sobie tego wyobrazić? Ty masz z tymi troczkami ?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”