Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 cze 2011, 13:09

jeszcze nie wiem jakiej firmy, ale na pewno nie Jonhson&Jonhson
u mnie ta firma też odpada albo kupię Nivea albo Bambino. będę musiała się wybrać któregoś dnia z M na zakupy takie większe.

No i się zaczęło czerwiec już się rozpakowywuje. Nieuchronnie się zbliżamy :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 13:14

No i się zaczęło czerwiec już się rozpakowywuje.
:ico_haha_01: to już lipiec się rozpakowuje, Kochana!

Ja kupiłam kosmetyki Nivea, przy okazji moich zakupów internetowych, mam oliwkę, płyn do mycia i mydło, a na potem balsam i krem na odparzenia.
Szkoda,że sudocrem nie jest w tubkach, tylko w takich pudełkach :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 cze 2011, 13:19

izabelllla123 napisał/a:
No i się zaczęło czerwiec już się rozpakowywuje.
to już lipiec się rozpakowuje, Kochana!
hehhe z wrażenia się pomyliłam, bo jeszcze mamy czerwiec :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2011, 13:56

Ale wzięlam sobie kartę stałego klienta z tej analityki i mogę sprawdzać wyniki w necie
A czemu nie umyjesz pod prysznicem ? U mnie mama i siostra farbują i pod prysznicem myją normalnie.
ale one wchodzą całe na golasa? Bo ja jakoś tego nie widzę :ico_noniewiem: A tak pochylić się czy klęknąć to nie daję rady.
Też mam kartę stałego klienta , szczególnie kiedy staraliśmy się to wynik bety miałam tego samego dnia na necie i wiedziałam co i jak.

Tak wchodzą całe na golasa się opłukują.Ja też jak dawniej się farbowałam w domu to tak robiłam.

[ Dodano: 30-06-2011, 13:56 ]
A kolek też sie bardzo boje.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 14:05

ja po obiadku, w miedzy czasie zrobiłam 4 słoiczki dżemu z wiśni :ico_sorki: muszę jeszcze A ugotować ziemniaczki i chyba zmyję podłogi :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2011, 14:15

Ja właśnie proboje się zabrać za umycie podłogi w salonie i przedpokoju , tylko salon jest taki duzy i ja myje nie mopem a na kolanach i szoruje. Nie lubie tego brrr

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 14:34

ja myje nie mopem a na kolanach i szoruje.
współczuje :ico_szoking: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 cze 2011, 14:53

Tak wchodzą całe na golasa się opłukują.Ja też jak dawniej się farbowałam w domu to tak robiłam
ja dokłądnie tak robię troszkę po głowie poleję wodą wyszoruję a potem płuczę aż woda będzie przezroczysta w miarę. samponem ze 2 razy i gotowe. Lepiej nawet niż w wannie przynajmniej wszytsko nie jest zafajdane a ja gimnastykuję się na kolanach z pochyloną głową.

Wczoraj wyjątkowo wyszło mi farbowanie nie mam ani jednej plamki na ciele. a kolor wyszedł czarny a w słońcu faktycznie takie borodwo fioletowe refleksy są.
Ja właśnie proboje się zabrać za umycie podłogi w salonie i przedpokoju , tylko salon jest taki duzy i ja myje nie mopem a na kolanach i szoruje
ja też na kolanach myję zawsze to dokładniej i wogóle, a mopem to dla mnie takie mało efektywne jest. Chyba że czyszczenie dużych otwartych powierzchni.

elibell
4000 - letni staruszek

30 cze 2011, 15:21

a nie mówiłam Wam, przyszedł list od położnej, że mam niski poziom żelaza i recepta czeka na mnie w przychodni, jutro muszę iść:)
I dzwoniła jakaś Pani z przedszkola, żebym jutro przyszła z dokumentami bo może uda się, że Eliza będzie miała darmowe sesje od września, ale byłoby cudownie, nawet żeby miała płatne ale oby dostała miejsce, więc jutro idę zobaczymy co się uda załatwić:):):)
A jak będę szła do przychodni to od razu do rodzinnego się zapiszę, bo mam problem z paznokciem jednym u ręki, niech mi da coś na to.

Mała śpi jeszcze, mąż pojechał już do pracy po obiadku - a dziś kotlety z piersiczki, ziemniaczki i suróweczka z sałaty i ogórka:) mniami ale się najadłam:)

i sobie leżę na kanapie właśnie brzuchem do góry:)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 15:28

bo może uda się, że Eliza będzie miała darmowe sesje od września, ale byłoby cudownie, nawet żeby miała płatne ale oby dostała miejsce, więc jutro idę zobaczymy co się
to super!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a dziś kotlety z piersiczki, ziemniaczki i suróweczka z sałaty i ogórka:)
ale narobiłaś mi smak :ico_noniewiem:

ja jutro wybiorę się do rodzinnego bo coś mnie "zatyka" jak chce odkaszleć i gardło zaczyna mnie boleć :ico_noniewiem: zawczasu idę żebym zapalenia oskrzeli nie dostała bo przy mojej astmie jest to od razu :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”