No dla mnie też mopem nie jest za dokładnie.Oczywiście nie jadę na kolanach co tydz bo mi sie zwyczajnie nie chce.Tylko raz na jakiś czas tak porządnie a co tydz odświeżam mopem.ja też na kolanach myję zawsze to dokładniej i wogóle, a mopem to dla mnie takie mało efektywne jest. Chyba że czyszczenie dużych otwartych powierzchni.Ja właśnie proboje się zabrać za umycie podłogi w salonie i przedpokoju , tylko salon jest taki duzy i ja myje nie mopem a na kolanach i szoruje
ja z kolei mopem jade codziennie panele w całym domu, pies, Maja... no i troje dorosłyc ludzi którzy potrafią w butach po mieszkaniu przejscNo dla mnie też mopem nie jest za dokładnie.Oczywiście nie jadę na kolanach co tydz bo mi sie zwyczajnie nie chce.Tylko raz na jakiś czas tak porządnie a co tydz odświeżam mopem.
Ja o tych herbatkach słyszałam że nie są najlepsze, że zawierają cukier itp.Lepiej jest kupić zwykłą herbatkę rumiankowa czy co tam potrzebujemy i zaparzyć , ponoć są o wiele lepsze.no a ja od dermatologa słyszałam by nie kupować herbatek Hippo a co do sudocremu to też nie używam od razu bo nie ma sensu, jedynie jakiś talk albo najlepiej mąkę ziemniaczaną
Ooo to jak ty masz zwierzątko w domu to zupełnie inna rzecz , i jeśli się chodzi w butach to wiadomo wszystko.U nas nie chodzi się po domu w butach dlatego nie brudzi się tak bardzo.No i zwierzaczków nie mamy.ja z kolei mopem jade codziennie panele w całym domu, pies, Maja... no i troje dorosłyc ludzi którzy potrafią w butach po mieszkaniu przejscNo dla mnie też mopem nie jest za dokładnie.Oczywiście nie jadę na kolanach co tydz bo mi sie zwyczajnie nie chce.Tylko raz na jakiś czas tak porządnie a co tydz odświeżam mopem.![]()
a na kolanach średnio raz w tygodniu myję żeby doczyscić po katach ciciki i domyć zakamarki
dodam tylko ze mopa mam zajefajnego Vileda kosztował majatek ale czyni cuda na podłodze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość