- wow,jak tu spac w taki skwarjest godz 23.50 i jest ok 30 stopni

A ja dostalam okres

no nie!!! nie wierzę!!! why???? A już mialam wielką ndzieje ze z testami sie udaA ja dostalam okresZaczynam 6 cykl,wszystko mi sie kaszani,ostatnio mialam @ co 34 dni,teraz przylazla w 29
alez wam fajnie...u nas zimno i padaW Atenach upal jak zwykle ...![]()
jest godz 23.50 i jest ok 30 stopni
hehehe to fakt ;D ciekawe kiedy nowa bajkopisarka na forum Nam sie pojawijak cicho bez Majki
nie lubie takich opałów, ale zazdroszcze możliwosci zwiedzania AtenW Atenach upal jak zwykle ...![]()
jest godz 23.50 i jest ok 30 stopni
kurde kochana oby nastepny cykl byl WaszA ja dostalam okres
u mnie tak samo- teraz na szczęście nie pada, ale jest pochmurno ;/i tak już od paru dni
gosci mnie w domu kuzynka mojego T. ktora ma w domu klimatyzacje- wow,jak tu spac w taki skwarjest godz 23.50 i jest ok 30 stopni![]()
A ja dostalam okresZaczynam 6 cykl,wszystko mi sie kaszani,ostatnio mialam @ co 34 dni,teraz przylazla w 29
nie lubie takich opałów, ale zazdroszcze możliwosci zwiedzania Aten
- no w tym cyklu juz sie nie uda,ewentualnie po @moze jeszcze nie jest za pozno ...
zdecydowaniekingoza, czyli przeraklamowane ?
dzwoneczek - a wiesz,ja sie troche z tym liczylam,bo jak robilam te testy i wyszly dwie kreski,to bolal mnie brzuch jak na plodne,czyli do tej pory tez w te dni trafialismy,nie wiem czemu sie nie udaje???moze faktycznie blokada psychiczna albo Pan Bog ma inne plany,jak o Andrzejka sie staralismy,tez to troche trwalo,to ktoregos razu w niedziele w kosciele jak bylam,modlac sie pomyslalam,ze ok,skoro nie chcesz mi Panie Boze dac dziecka,to widocznie to nie ten czas ,wiec poczekam.Pogodzilam sie z tym,ze nie jestem w ciazy ale wracajac z kosciola weszlam do Rosmanna i zobaczylam tam testy ciazowe,nigdy wczesniej ich tam nie widzialam,wiec uznalam to za znak - kupilam,zrobilam i 9 m-cy pozniej urodzilam Andrzejka
a ile wazysz ??ze teraz zaczne sie odchudzac
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość