takNa allegro?

e tam, Ty nie jesteś obiektywna to mi nie pomożeszwszystkie mi się podobają, szczególnie Piotr
dokładnieA co tam i tak w szpitalu szlafrok zarzucę, a zresztą kto tam patrzy na takie rzeczy
he he, u nas na liście awaryjnej był też Macieje tam, Ty nie jesteś obiektywna to mi nie pomożesz
no Erys tez wlasnie zasypial, a teraz cos mu sie odwidzialoWiki już śpi od 1,5 godz. Ostatnio od razu po kąpieli zasypia
hehe, ja jadlam kolacje po 20 i teraz wlasnie 3 male kanapeczki znow zrobilam, bo gldna jakas bylam, a zgaga mnie pali jak nie wiem coMnie mały głodek dopadł i musiałam bułeczkę sobie zrobić, hehe...
mi tez sie bardz podobaja, dobrze, ze poszperalamPati85, śliczne te kompleciki!!!
ja w lato tez, a teraz jakos nie mogeA wogóle to do urodzenia Zu to zawsze spaliśmy na golasa
z tych wszystkich to bym wybrala LeonTy nie jesteś obiektywna to mi nie pomożesz
super wyglądałaś, jakby nie przed samym porodem:)A mnie wzięło na wspominki. Mój brzusio na 2 dni przed urodzeniem Wiki:
http://www.naobcasach.pl/...hlight=#5124456
to ja stawiam na Szymona lub Leona, ale z racji, ze najbardziej lubię takie nietypowe to Leon:)Aaaa... u nas się skurczyła lista imion
Mamy teraz - Maciej, Piotr, Szymon i Leon. Tyle zostało z ok.10.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość