Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2011, 22:48

wyobrazcie sobie ze jego nadal nie ma. wkurzona dzwonie i pytam gdzie on do chol... jest. a on 'boze przedluzylo mi sie, jestem u kolegow. przeciez nie umawialismy sie na zadna godzine' :ico_szoking:

[ Dodano: 04-07-2011, 22:51 ]
jestem tak wkurzona ze nie pytajcie. to ja sie mam z nim umawiac na godziny? chyba go pop...arzylo.... jestem tak wsciekla ze nie pytajcie.

samowolke se robi. mial pojechac do fryzjera i do domu, a tu nagle ' a musze tam' , 'a musze tu'. no kur.... a pytalam go wczesniej czy cs ma w planach procz fryzjera to mowil ze nie. i to sama musze dzwonic i sie dowiadywac bo kawalerskie zycie go wkrecilo.

wiedzialam ze dlugo nie bede musiala czekac.... :ico_placzek:

[ Dodano: 04-07-2011, 22:52 ]
i nie moge ani prysznica wziac ani paznokcie pomalowac. nic nie moge. kur....

szkieletorek

04 lip 2011, 23:05

spadlamznieba strasznie mi przykro jeśli cie pocieszy to mojego tez nie ma.Mial jechać na 30 min do brata coś obgadać a nie ma go już 1,5 godz a kom zostawił w domu.Tez mam nerw jak cholera

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2011, 23:23

kobietki to niańki sobie kupcie:)
Moja niańka to córa :-D , zazwyczaj jak on śpi to sobie siedzi i jakoś nie miałam potrzeby kupowania niańki, jedynie jak przychodzi wieczór, Oliwia już śpi, to czekam wtedy na P i dopiero idę się myć :ico_noniewiem:
A zdać za 1 razem da się .Ja jestem tego przykładem.
ja wierzę że można zdać za pierwszym razem, ale trzba mieć do jazdy jakieś pojęcie a nie tak jak ja. W sumie to mnie jest auto potrzebne, zeby dojechać te 10 km do mojej mamy dowieźć dzieci i ja do pracy, i jazda w zasadzie po wioskach i prostych drogach :ico_noniewiem: , a ten cały egzamin po mieście mnie przeraża :ico_olaboga: , no ale nie ma co za którymś razem napewno zdam :-D
kupilismy sobie w końcu łóżko, ale jestem szczęśliwa, bo zbierałam ze 3 miechy na to:)
super łóżko :ico_brawa_01: , widać że tanie napewno nie było :ico_sorki: , a ono już u Was w domciu stoi? Jeśli tak to pięknie użądzoną sypialnie macie :ico_sorki:.

spadłamznieba i szkieletorek mój niby przyszedł na czas do domu , i już miała nadzieje na pomoc z jego strony, a tu zadzwonił do niego kolega z pracy i wczasie gdzie ja wykąpalam małego, zrobiłam mu kaszkę, uspałam go, potem pomogłam się umyć Oliwci, i przeczytałam jej bajkę, to on gadał przez tel :ico_zly: :ico_puknij: . Tak to jest z facetami :ico_sorki: , ale i tak ich kochamy :-D

elibell
4000 - letni staruszek

05 lip 2011, 06:42

spadlamznieba współczuję ci, bo Ty to w ogóle nie możesz na swojego liczyć, musisz nauczyć się zajmować sobą pod nieobecność faceta, zwłaszcza, ze myślisz poważnie o zmianie sytuacji rodzinnej, musisz nauczyć sobie radzić sama wieczorową porą.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 lip 2011, 09:43

a moj zawsze bierze komorke,zawsze ja odbiera i nigdy sie nie spoznia,mam chyba szczescie :ico_oczko:

Ale pilnujcie tych mezow,bo brat mojego meza,zaczal jezdzic na rolkach ( bez zony),poszedl do fryzjera i siedzial tam dlugo ( spadlamznieba oni w Chelmie mieszkali :ico_oczko: ),nastepny etap to pilnowanie komorki jak oka w glowie,zadko bywal w domu,kontakty im sie jakos popsuly a na koniec wyszlo szydlo z worka - znalazl sobie blond fryzjereczke mlodsza od zony kupe lat :ico_zly: Oczywiscie nie mowie,ze wszyscy faceci to takie chamy ani,ze wasi mezowie was zdradzaja :ico_sorki: :ico_zly: Ta baba wiedziala,ze on ma zone i dziecko ale mimo to sie z nim spotykala i trzaskala,na dzien dzisiejszy wrocil,do zony ale niesmak zostal :ico_noniewiem:

Kurcze wlaczylam dzis tv i odrazu na TVN24 tragiczna wiadomosc,ze w wypadku tira z autem osobowym zmarla 25-letnia kobieta w 9 m-cu ciazy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Straszna tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
martaraz

05 lip 2011, 09:54

Hej
TVN24 tragiczna wiadomosc,ze w wypadku tira z autem osobowym zmarla 25-letnia kobieta w 9 m-cu ciazy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Straszna tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
O matulku :ico_placzek: :ico_placzek: Ogromna tragedia :ico_placzek: :ico_placzek:

Nie ma facetów idealnych. Ja z moim też sie pieklę, fakt komórkę zawsze odbiera. Z malutką siedzi za to w domu nic mi nie pomaga tylko bajzel za sobą wszędzie zostawia.

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lip 2011, 10:12

Witajcie! Widze, ze temat "Faceci" ciąg dalszy :ico_sorki: .
Mój mężul to dobry facet mimo wszystko, bo podejście do dzieci, a zwłaszcza Oliwci ma super, dużo lepsze ode mnie :ico_sorki: , nie pije, nie pali, i jak ma wolne to zawsze wysprząta dom na "Błysk", ja tak nie potrafie :-D (przydałby mi się dzisiaj). Za to okropnie dużo pracuje, co jest powodem jego chanderek :ico_noniewiem: . Ma ciężki charakter, jak już się pokłócimy to potrafi dłuuuugo się nie odzywać, a ja bym wolała, żeby wygadał mi to co mu leży na sercu i byloby oki, a tak to chodzimy nadąsani.
Ja uważam, że facet to takie duże dziecko :ico_sorki: , a co do tego pilnowania to zgadzam się, lepiej miec wszystko na oku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 lip 2011, 11:46

witam

stawiam torta z okazji moich urodzinek częstujcie się :-D

Obrazek

mąż już mi rano życzenia złożył jak z pracy wrócił :ico_szoking:

buzok14 ja też gratuluję zdania testów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

padlamznieba że ty to jeszcze wytrzymujesz :ico_olaboga:

iw_rybka jej jaka tragedia :ico_placzek: :ico_placzek:

mal
Wodzu
Wodzu

05 lip 2011, 13:40

aniawlkp86, z miłą chęcią się poczęstuję :ico_haha_01: :ico_haha_01:

szkieletorek

05 lip 2011, 18:33

a moj zawsze bierze komorke,zawsze ja odbiera i nigdy sie nie spoznia,mam chyba szczescie :ico_oczko:
Moj też bierze zawsze Tylko wczoraj bateria mu całkowicie padła i zostawił.
Kurcze wlaczylam dzis tv i odrazu na TVN24 tragiczna wiadomosc,ze w wypadku tira z autem osobowym zmarla 25-letnia kobieta w 9 m-cu ciazy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Straszna tragedia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
O retyy biedni
Kurcze nawet nie chce myśleć gdyby nas to spotkało.

aniu wszystkiego najlepszego, by zawsze wam świeciło słoneczko :)

Wróć do „Pozostałe”