wreszcie udało mi się zajrzeć na forum
dopadły nas kolki

Krzysiu przedwczoraj darł się wieczorem 2h, już nie wiedziałam co z nim zrobić, wczoraj i dzisiaj trochę krócej, bo dostaje espumisan, ale i tak w dzień jest bardzo niespokojny, budzi się co 15-30 z płaczem

na szczęście noce są spokojne

zamówiłam już krople sab simplex, może jutro będą, bo ten espumisan za bardzo nie pomaga.
Ale mamy też mały sukces, od 2 dni karmię tylko piersią

nie wiem czy laktator pomógł, czy tabletki-lactinatal.
Byliśmy u pediatry z tymi kolkami, zważyliśmy młodego i ta moja kluska waży już 4700g

lekarka stwierdziła, że mały za bardzo się objada
Ania spóźnione życzenia urodzinowe-wszystkiego najlepszego kochana :ico_prezent: a z przetworami ładnie szalejesz
Wiola no takich szczeniaków to tylko rozszarpać

całe szczęście, że nic Wam się nie stało
Murchinson wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża okazji rocznicy :ico_prezent: ale z mlekiem to macie ładne przeboje

trzymam kciuki, żeby mieszanka pomogła
Emilia a może Tosię brzuszek trochę męczy, że w dzień tak niespokojnie śpi?
Zoola my mamy lustrzankę sony alfa-aparat dla amatorów, ale robi bardzo fajne zdjęcia. Znajomy mówił nam, że jest to bardzo dobry aparat właśnie dla amatorów, bo jak kupisz taką super lustrzankę, to nie wykorzystasz jej możliwości i zrobisz słabe zdjęcia, za to fotograf nigdy nie kupiłby alfy, bo dla niego ma za mało opcji. Na brzuszek dajemy teraz espumisan-pediatra kazała (3x5kropli).
NOWA zdrówka dla Was
Koroneczka fajny taki wypad nad jeziorko

mój mąż chciał jechać nad morze, ale ja nie pokażę się jeszcze w bikini
Ciekawe co u Motylka, widzę że nie zaglądała ostatnio.
Aaaa, nie pisałam, że okres dostałam

strasznie szybko mi się wydaje

w przyszłym tyg. idę do gina na przegląd podwozia