Za oryginalne ciuchy np znanych projektantów trzeba słono zapłacić a nie każdego na to stać.dziewczyny przeciez to same sieciówki! a gdzie jakies oryginalne ciuszki?>
Właśnie za ubrania znanych projektantów trzeba zapłacić kupe kasy, ja nie wiem jak ludzi z pensją np 1200 zł stac na ubrania niebotycznie drogie ehhhhh jednak można wylicytować fajną odzież markową link został usunięty przez obsługę forum Ja wylicytowałam bluzki znanych marek gdzie mogę spokojnie powiedzieć, że mnie stać na markową odzież.
[ Dodano: 27-05-2011, 13:37 ]
Ja tez lubię sie udać na polowanie do TkMaxa:) Poza tym bardzo lubię kupować w internecie. Mój ulubiony to Kufersklep, zawsze znajdę coś oryginalnego i w dobrej cenie:)
Sklep internetowe są ok lubie buszować po sklepach online znajduje dużo wiecej niż w samych centrach handlowych, lubie kupować markowe jak i nie markowe ciuchy, dlatego szukam rzeczy link został usunięty przez obsługę forum i zawsze jestem zadowolona można tam znaleźć super oryginalne rzeczy, polecam!
[ Dodano: 31-05-2011, 22:00 ]
W Tk Maxx lubię kupować buty. Chociaż porównując asortyment tych sklepów w Polsce i Londynie, to trochę blado wypadamy :) Często zaglądam również do Zary, Reserved, Vero Moda, New Look i River Island :)
pewnie ze tak w krajach zachodnich asortyment jest dużo bogatszy cóz dlatego w internecie robie zakupy i znajduje znane marki ciuchów widzialam ostatnio spódniczkę ives saint lauren na portalu DamBoMam a konkretnie link został usunięty przez obsługę forum jest słodka widzialam tam fajny konkurs można wygrać torebki link został usunięty przez obsługę forum